Kaza Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan Erbiller Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi  İzmir istikametinden Ankara yönüne gittiği öğrenilen Uğur Urlun idaresindeki motosiklet, kavşaktan karşı yöne geçmeye çalışan Sıla Özcanbaz idaresindeki sepetli elektrikli motosiklet ile çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan sürücüler Uğur Urlan ve Sıla Özcanbaz kaldırıldıkları Turgutlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, elektrikli motosiklette yolcu olarak bulunan 11 yaşındaki Senem Yılmazcan ise Turgutlu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Çarpışma anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kavşakta meydana gelen kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, çarpışmanın şiddeti ve motosikletlerdekilerin yola savrulması görülüyor.

Bölge esnafından Bekir Delikbaş, aynı yerde sürekli kazaların olduğunu belirterek, bu konuda bir an önce önlem alınmasını beklediklerini söyledi.

Editör: Özlem Çimen Durmaz