İZ GAZETE- CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek bugün YSK'ye 28. Dönem milletvekili adayları listesini teslim etti. İzmir listesinde yer alamayan Sındır sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Takdir yüce milletimizindir. Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm"  ifadelerini kullandı. 

Büyük bir gayretle görev yaptım

Sındır'ın paylaşımının tamamı şu şekilde: 

"Ülkemizin içine sürüklendiği otokratik, antidemokratik, hukukdışı, baskıcı ve açlığa ve yoksulluğa mahkum eden tek adam rejiminin karanlığından kurtarabilmek için, halkımıza ve şehrimize hizmet etmek için, akademik yaşamıma eklemlediğim Bornova Belediye Başkanlığı, ardından parti Genel Sekreterliği ve TBMM 25., 26. ve 27. dönem Milletvekilli olarak üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizde bugüne kadar büyük bir gayretle görev yaptım.

Takdir yüce milletimizindir.

Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçtirmek ve Partimizce aday gösterilen Milletvekillerimizin başarılı olmalarına katkılarımla en yüksek oranda Gazi Meclisimize gönderebilmek için üzerime düşeni fazlasıyla yapacağımı da belirtmek isterim.

Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm.

Halkımıza saygılarımla duyururum".

Editör: Duygu Kaya