Antik Anadolu'nun Tanıkları isimli koleksiyonunu İzmir'de sanat severlerle buluşturan Kayhan; Mövenpick Hotel'de, sanat, koleksiyonerlik ve nümizmatikliğe dair gerçekleştirilen söyleşide İzmirlilerle biraraya geldi.

Liyakat Derneği, Mart ayı konuğu olarak iş dünyasının, sanat ve kültürün saygın isimlerinden olan Muharrem Kayhan'ı ağırladı. TÜSİAD Onursal Başkanlığı, SÖKTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın yanı sıra aynı zamanda Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye Tekstil İşverenler Sendikası, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Kayhan, arkeoloji ve nümizmatiğe dair bilgi ve görüşlerini paylaştı. Moderatörlüğünü Liyakat Derneği üyesi Gözde Yener'in gerçekleştirdiği söyleşinin sonunda konuklar Kayhan'ın iş, sanat ve sosyal yaşam alanında merak ettikleri konularla ilgili sorularına cevap alma şansı buldu.

Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını belirten Berkay Eskinazi "Biz de buradan yola çıkarak girişimcilik, ekonomi, kültür, sanat, iş dünyası alanlarında başarılı olmuş kişiler ile birlikte olmayı hedefledik. Amacımız farklı alanlarda İzmir'e ve ülkemize önderlik yapanların bilgi ve tecrübelerini her ay İzmirliler ile buluşturmak. Farklı bakış açıları ile bir araya gelmeyi planladığımız bu keyifli saatlerde merak ettiğimiz alanlarda sorularımıza cevaplar bulma şansı yakalayacağız. Bugün burada bizlerle olan Muharrem Kayhan'a ve sizlere çok teşekkür ederiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi