Yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tezay’ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu.Cenazeye yıldız isimler katılırken, Tezay’ın tabutu Fenerbahçe bayrağına sarıldı. Peki Köknar Rüştü Tezay kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Köknar Rüştü Tezay neden öldü?

Yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören MDM Print Yönetim Kurulu Başkanı Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ünlü isimlerle olan yakınlığıyla tanınan Tezay için dün Fenerbahçe Camii'nde tören düzenlendi.

Habertürk'te yer alan habere göre, ölümüyle yakınlarını yasa boğan Tezay'ın cenaze törenine Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk, Binnur Kaya, Bige Önal, Melis Birkan, Özgür Çevik ve Sarp Akkaya gibi birçok ünlü isim katıldı. Yakın arkadaşını kaybeden Tolga Sarıtaş, tabuta dokunarak uzun süre gözyaşı döktü. Binnur Kaya ve Melis Birkan da cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Köknar Rüştü Tezay'ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Ömerli Aile Kabristanlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

KÖKNAR RÜŞTÜ TEZAY KİMDİR?

6 Haziran 1968 yılında hayata gözlerini açan Köknar Tezay, sanat camiasında sevilen isimlerden biriydi. Köknar Rüştü Tezay, 2005-2010 yılları arasında UPS Kargo şirketinde Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak çalıştı. 2010 yılında bu şirketteki görevinden ayrıldı ve akabinde Akgün Dijital şirketinde Genel Müdür olarak 6 sene boyunca çalıştı. 2016 ve 2017’de VAS 360 şirketinin Yönetici Ortağı oldu.

2017 senesinde MDM İletişim Baskı ve Etkinlik şirketini kurdu. Vefat ettiği ana kadar da bu şirketi yönetmeye devam etti.

KÖKNAR RÜŞTÜ TEZAY NEDEN ÖLDÜ?

MDM Print Yönetim Kurulu Başkanı Köknar Rüştü Tezay, iki aydır kanserle mücadele ediyordu. Bu süre zarfında tedavisi devam eden Köknar Rüştü Tezay’ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 55 yaşındaki Köknar Rüştü Tezay hayatını kaybetti.

Editör: Özlem Çimen Durmaz