Geçtiğimiz günlerde Bayındır, Menemen, Bergama, Kınık, Kiraz ve Menderes’te vatandaşlarla buluşan Kocaoğlu, Torbalı’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Aynı gün içinde Yeniköy, Ahmetli, Tulum, Naime, Kırbaş, Atalan, Pamukyazı, Karakuyu, Korucuk, Dağtekke, Yazıbaşı ve Pancar mahallelerine giderek toplantılar yapan Büyükşehir belediyesi eski Başkanı, “Sandıktan zaferle çıkacağımızdan en küçük bir tereddüt bile duymuyorum. Ama bu inanç, bizi asla rehavete sürüklememeli; disiplinimizi ve konsantrasyonumuzu bozmamalı” uyarısında bulundu.

WhatsApp Image 2023-05-09 at 23.01.16 (1)

Seçim öncesinde gece-gündüz sahada koşturarak otoriter rejime karşı oy talebinde bulunanları “Demokrasi sevdalısı” olarak tanımlayan Aziz Kocaoğlu, “Bu kutsal görev, seçim akşamı ıslak imzalı tutanaklar alınıncaya kadar devam etmeli. Türkiye Cumhuriyeti’nin belki de en kritik seçiminde hepimiz varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. Sadece istemekle iş bitmiyor. Bunun gereklerini de yerine getirmeliyiz. Özellikle İzmir’de farkı iyice açarak ülke oylarına maksimum katkıyı sağlamak zorundayız. Zeybeklerin toprağa nasıl diz vurduğunu, nasıl her yeri titrettiğini gösterelim Türkiye’ye” şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2023-05-09 at 23.01.17

Kocaoğlu’na Torbalı temasları sırasında Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP İl Başkan Yardımcısı Leman Tunus, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, eski belde başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi’nin geçen dönem en etkin bürokratları arasında yer alan ESHOT ve İZFAŞ eski Genel Müdürü Gül Şener ile İZBETON eski Genel Müdürü Hüseyin Sezer de eşlik etti. Sezer, CHP’nin İzmir 2. Bölge milletvekili aday listesine 8. sıradan girmiş ancak aynı gün yapılan bir değişiklikle yerini Hacer Foggo’ya bırakmıştı.