Ünlü iş insanı Rahmi Koç, geçtiğimiz günlerde İzmir’de bir hastane açılışında anlattığı ‘fıkra’ sebebiyle tepkileri üzerine çekti. Kürtleri hedef alan fıkrası sebebiyle Koç’a yönelik tepkiler devam ediyor. Siyaset ve toplum nezdinde okların hedefi olan Koç’a yönelik olarak saldırılar sürüyor.

Koç Grubu’na ait olan şirketlere yönelik olarak silahlı saldırılar yaşanıyor. Dün İstanbul’da bulunan Otokoç Genel Müdürlüğü’ne ardından Antalya’da bulunan Otokoç galerisine yapılan saldırılara bugün bir yenisi daha eklendi.

BİR SALDIRI DA DİYARBAKIR’DA

Gazete Detay’dan Taha Yayan’ın haberine göre; Koç Grubu’na ait olan Yapı Kredi Bankası’na silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan banka şubesi önünde dün gece saatlerinde saldırılar yaşandı.

MİT'ten Çeşme'de operasyon... Baron yarı çıplak yakalandı
MİT'ten Çeşme'de operasyon... Baron yarı çıplak yakalandı
İçeriği Görüntüle

GECE SAATLERİNDE KURŞUNLANDI

İddiaya göre; kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından banka binasına gece saatlerinde ateş açması ve sonrasında olay yerinden kaçtığı belirlendi.

GÖREVLİLER DURUMU EMNİYETE BİLDİRDİ

Sabah saatlerinde olay yerine gelen banka görevlileri, şube binasında bulunan mermi izlerini fark ederek durumu emniyet güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen emniyet ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalanması için çalışmalar başladı.

OLAYDAN SONRA ŞUBE KAPANDI

Bankanın kurşunlanmasından sonra şubeyi geçici süreliğine kapattığı belirtildi. Şube girişinde, “Şubemiz hizmet verememektedir, diğer şubelerimizden hizmet alabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ