İzmir’in Kınık ilçesinin Poyracık Mahallesinde muhtarlığın önünde oturan 3 CHP’li gence sabah 05.00 saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralanan olmadığı olay hakkında jandarma ekipleri inceleme başlattı
Edinilen bilgiye göre, Poyracık Mahallesi Muhtarlığı önünde oturan gençlere silahlı saldırı düzenlendi. Olayda kimse yara almadı. Silahlı saldırıya uğrayan Rıdvan Avcı, Meriç Kurtuluş ve Atahan Karasu saldırganları tanıdıklarını husumetleri bulunmadığını belirterek olayın seçimlerle ilgili olduğunu iddia etti. 

Olay hakkında şikayetçi olan mağdur Avcı ifadesinde şu sözlere yer verdi: 

“Ben seçim dolayısıyla uyuyamadığım için arkadaşım olan Meriç Kurtuluş ve Atahan Karasu isimli şahıslar ile birlikte Poyracık Mahallesi muhtarlığın önünde 31.03.2024 saat:04.50 sıralarında otururken bir aracın bize doğru yaklaştığını gördüm. Aracı N.C. isimli şahıs kullanıyordu. Aracın sağ ön yolcu konumunda İ.T. isimli şahıs vardı. Arka yolcu konumunda kim oturuyordu dikkat etmedim. Araç hareket halindeyken yüksek sesle bağırarak araçla bize doğru yaklaştılar ve İ.T isimli şahıs aracın camından sarkarak ve bize doğru tabancayı üzerimize tutarak 2 el ateş etti. Ben ve arkadaşlarım ne olduğu anlamadık. Tabanca sesini duyar duymaz kendimizi yere attık. Ben hemen 112'yi arayarak durum hakkında ihbar verdim. Ben belirtmek isterim ki araçtaki şahıslar ile birebir olarak herhangi bir husumetim yoktur. Seçimden kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum.” 

Editör: Esra Seyirden