CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, depremden etkilenen Gaziantep'te ziyaretlerini sürdürdü. Burada belediyelerin çadırlarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na bir çocuğunu, “Cumhurbaşkanım bir şey söyleyebilir miyim” diyerek seslenip, Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz” demesi dikkat çekti. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çocuğa “Bu hafta yollayacağız, söz. Çocukların yaşına göre hem kırtasiye hem kitap hem de biraz top oynayacağınıza göre bazı malzemeler gelecek size. Hepsi gelecek, söz” diye yanıt verdi.

Bölgedeki depremzede kadınlar, “Başkanım, çok hızlı yapılmasını istiyoruz evlerimizin. Çadırların altı suya gidiyor” dedi. Kılıçdaroğlu, “Evlerinizin bir an önce yapılması ve sizin de oturmanız lazım. Para ödemeden oturmanız lazım, öyle de olacak zaten. İnşallah hepsini çözeceğiz” diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında gülümseten diyalog

Daha sonra birlikte yemek yiyen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında gülümseten anlar yaşandı. Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na bir dilim portakal ikram etti. Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlar görüyorsunuz, çoğunu kendisine aldı azını bana verdi" diyerek İmamaoğlu'na takıldı. O anlar kameralar tarafından görüntülendi.

Editör: Özlem Çimen Durmaz