Geçtiğimiz günlerde kaleci Mert Günok ile kadro dışı bırakılan Necip Uysal, ilk kez konuştu. Teknik direktör Sergen Yalçın ile arasında sorun olmadığını söyleyen Necip Uysal, "Benim hocayla hiçbir tartışmam olmadı. Hocayla ve içeride kimseyle problemim yok. Şaşkınım, üzgünüm. Beklemediğim bir durum ve ne yapacağım konusunda henüz bir fikrim yok" ifadelerini kullandı.

NECİP UYSAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal'dan konuyla ilgili ilk kez açıklama geldi. Gazeteci Fırat Günayer'e konuşan Necip Uysal, hocası Sergen Yalçın ile arasında bir sorun olmadığını ifade ederek, "Benim hocayla hiçbir tartışmam olmadı. Hocayla ve içeride kimseyle problemim yok. Şaşkınım, üzgünüm. Beklemediğim bir durum ve ne yapacağım konusunda henüz bir fikrim yok." dedi.

Göztepe Spor Kulübü’nden tarihi başarı: Derin Akar Türkiye rekoru kırdı
Göztepe Spor Kulübü’nden tarihi başarı: Derin Akar Türkiye rekoru kırdı
İçeriği Görüntüle

"BİR NECİP GİDER, 10 NECİP GELİR"

Sözlerine devam eden 34 yaşındaki deneyimli oyuncu, "Aslolan kulüptür, bir Necip gider, 10 tane Necip gelir. Kulüpler kalıcı, bizler geçiciyiz. Ben yönetimin verdiği karara saygılıyım. Bu konunun artık uzamasını istemiyorum. Bu konunun konuşulması Beşiktaş'a zarar verir. Ben bu konu hakkında bir daha konuşmak istemiyorum" Sözlerini sarf etti.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş’ta uzun yıllardır forma giyen iki tecrübeli isimle yolların ayrılması gündeme gelmişti. Siyah-beyazlı kulüp, altyapısından yetişen ve toplam 22 yıldır Beşiktaş bünyesinde bulunan Necip Uysal ile son 4 sezondur takımın kalesini koruyan Mert Günok’un yeni sezon planlamasında yer almadığını oyunculara bildirdi. Yönetim, her iki futbolcudan da kendilerine kulüp bulmalarını isterken, kulüp bulunamaması halinde oyuncuların çalışmalarını takımdan ayrı sürdüreceği açıklandı. Beşiktaş, Necip Uysal ve Mert Günok’a kariyerlerinin devamında başarı dileklerini kamuoyuyla paylaşmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ