Yeniden Refah Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı, son günlerde parti adayı Alaattin Yılmaz'ın adaylıktan çekileceği üzerine yoğunlaşan iddialar hakkında bir açıklama yayınladı ve bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Yeniden Refah Partisi Kemalpaşa Adayı Alaattin Yılmaz, ve İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"SEVGİLİ KEMALPAŞA HALKIMIZ;

Son günlerde bazı çevreler Yeniden Refah camiasının motivasyonunu düşürmek ve kafaları karıştırmak için Sayın Alaattin Yılmaz beyin, adaylıktan çekileceği öne sürülmektedir.

Bu iddiaları bizler, ben Ali Hakan Külahcıoğlu İlçe Başkanı olarak, ben Alaattin Yılmaz Belediye Başkan adayı olarak, kesin bir dille yalanlıyoruz.
Bu seçimde tarihi bir başarıya imza atacak bizler, Allahı'ın izniyle kıymetli vatandaşlarımızı o çok özledikleri Milli Görüş belediyeciliği ile, ahlaklı belediyecilik ile yeniden buluşturacağız.

Sahada ayak basmadık yer, dokunmadık yürek ve el bırakmayan bizlerin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir.
Seçimlerde yüz bin oy alsakta, bir oy alsakta bizler bu davadan vazgeçmeyeceğiz, sevgili halkımıza dimdik ayakta ve sahada olduğumuzu bildirir, en derin hürmetlerimizi arz ederiz.

Sefer bizden, Zafer Allah'tan..."

Editör: Tuğkan Üsküp