Karşıyaka Belediyesi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında Bostanlı sahilinde yoga etkinliği düzenledi. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen buluşmada, vatandaşlar eşsiz gün batımı manzarası eşliğinde yoga yaparak keyifli bir akşam geçirdi.

İzmirli gençten LGS'de büyük başarı: Türkiye birincisi oldu
İzmirli gençten LGS'de büyük başarı: Türkiye birincisi oldu
İçeriği Görüntüle

Her yaştan vatandaş katılım gösterdi

Ahşap basamaklar üzerinde düzenlenen etkinlikte, eğitmen Cansu Aydın rehberliğinde nefes teknikleri ve esneme hareketleri uygulandı. Katılımcılar hem fiziksel olarak rahatlama imkânı buldu hem de zihinsel olarak dinlendiklerini ifade etti. Etkinlik, her yaştan vatandaşın katılımıyla yoğun ilgi gördü. Katılımcılar, Karşıyaka Belediyesi’ne bu özel etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

"Gün batımı manzarasında bir araya geldik"

Etkinliğe ilişkin açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Karşıyaka’da sağlıklı, bilinçli ve aktif bir yaşamı teşvik etmek için kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Dünya Yoga Günü’nde Bostanlı’nın eşsiz gün batımı manzarasında bir araya geldik, hem ruhumuzu hem de bedenimizi dinlendirdik. Sağlık, huzur ve hareketin şehri Karşıyaka’da sporla iç içe olmaya, vatandaşlarımızı sportif aktiviteler ile buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: KARŞIYAKA BELEDİYESİ