TFF 3. Lig 4. Grup mücadelesinde Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olan Karşıyaka hem üç puandan hem de liderlik koltuğundan oldu. Aldığı beraberlikle puanını 24’e yükselten yeşil kırmızılı ekip liderliği 25 puana ulaşan Kütahyaspor’a kaptırdı.

“EKSİĞİMİZ HÜCUMDAYDI”

Karşıyaka Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Ayvalık’ta rakiplerinden daha iyi olduklarını ancak gol pozisyonuna girmekte zorlandıklarını belirterek, “Hem saha zemini hem de rakibin takım yapısı açısından zor bir deplasmandı. Oyunun geneline baktığımızda yüzdelik olarak üstün olan taraf bizdik. Her iki takım da birer net pozisyon kaçırdı. Maçın genelinde üstün olmamıza rağmen istediğimiz gol pozisyonlarına giremedik. En büyük eksikliğimiz hücumdaydı; gol pozisyonuna giremedik. Böyle zor deplasmanlarda bu tür durumlar yaşanabiliyor. Oyun olarak rakipten daha iyiydik, tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Herkes elinden geleni yaptı ancak hücum bölgesinde eksikliklerimiz vardı. O bölgeyi daha iyi oynayabilseydik galip gelebilirdik” ifadelerini kullandı.

Bornova 1877, deplasmanda üç puanı kaçırdı
Bornova 1877, deplasmanda üç puanı kaçırdı
İçeriği Görüntüle

“HEDEFİMİZDEN SAPMAYIZ”

Bu sonucun kendilerini hedeflerinden saptırmayacağını söyleyen Basatemür, “Yol uzun ve böyle kazalar olabilir. Bu tip puan kayıpları yaşanabilir. Bunlar zorlu bir maratonda gayet doğal. Yaşanmaması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz ancak futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Hiçbir şekilde inancımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Bizim için ne sevindirici ne de üzüntü verici bir durum. Böyle skorları uzun lig maratonu boyunca yaşayacağız. Başımızı öne eğmeden yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımız bu saha şartlarında iyi iş çıkardılar. Gol pozisyonuna girmekte eksiğimiz vardı. Üç puan alsak çok daha iyi olacaktı ama maalesef maç beraberlikle sonuçlandı. Oyuncularımız çok iyi niyetli, büyük bir özveriyle çalışarak kapasitelerini zorlayarak oynamaya çalışıyor ve oynuyor. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ayvalık maçı geride kaldı, cumartesi oynayacağımız Denizli İY maçı hazırlıklarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: BİRSU KOÇ