İnsan yönetimi konusunda donanımlı kişiler yetiştirmeyi amaçlayan derneğin, öğrenciler ile buluştuğu protokole Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Engin Berber, Ege İnsan Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazan Günay ve Ege Üniversitesi İşletme Kulübü Başkanı Sinan Kılıç katıldı.

Prof. Dr. Engin Berber, “Fakültemizin güzel bir etkinliğini paylaşmak için burada birlikteyiz. Öğrencilerimizin iş yaşamına yön vermeyi ve kariyer planlaması yapmayı amaçlayan bir iş birliği protokolünü imzalayacağız. Bu protokolün imzasında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Umarım bu iş birliği protokolü başka alanların kapısını aralar ve bu süreç derinleşir’’ diye konuştu.

Türkiye İnsan Yönetimi Deneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, gençlerin okul döneminde kendilerine artı bir değer katarak iş hayatına atılmalarına çok önem verdiklerini söyleyerek, “Verilere göre Türkiye işsizlik sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Biz öğrencileri biraz daha hazırlayarak, ne istediklerini bilen, iş hayatına hazır olmalarını sağlamak için böyle bir protokole imza atıyoruz. Daha önce başka üniversiteler ile de iş birliği yaptık. Sıra bugün Ege Üniversitesi İşletme Bölümü’ne geldi. İnşallah kısa süreli değil, uzun yıllar sürecek bir iş birliği olur. İnsan yöneten herkesin buluştuğu bir dernek adına sizleri iş hayatına yetiştireceğimiz için çok sevinçliyim. Bize böyle bir fırsat verdiği için dekanımıza da çok teşekkür ederim’’ dedi.

Ege Üniversitesi İşletme Kulübü Başkanı Sinan Kılıç ise “Biz Ege Üniversitesi İşletme Kulübü olarak her zaman geleceğe ve daha ileriye adım atabileceğimiz çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerin kariyer gelişimlerine yön vermek ve geleceğe daha iyi hazırlanabilmelerini sağlamak amacıyla ‘Kariyer Melekleri’ olarak başlayan projemizde, geçen seneki başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü en büyük emek onlarındır. Çok güzel bir protokol ve iş birliği olacağına eminiz. Herkese hayırlı olsun’’ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi