Bornova Belediyesi’nin Çamdibi’nde hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan ve spor salonunu yerinde inceleyen Genel Başkan Yardımcısı, Bornova'da vatandaşa hizmet odaklı yapılan çalışmaları çok beğendiğini dile getirdi. Karaca, “Başkanımız Mustafa İduğ, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeler ile örnek çalışmalar yapıyor.  Halka hizmet için büyük çaba sarf ediyor. Kendisini ve ekibini başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederim” dedi.

MARKA KENT BORNOVA 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İduğ ise Bornova’yı ortak akılla ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yönettiklerini belirterek, “Asfalt üretim tesisinden havuza, satın alınan iş makineleri ve binalardan yeşil alanlara ve sosyal projelere kadar Bornovalılar en iyisini hak ediyor. Bu düşünceyle çalışıyor, proje ve yatırımları birer birer hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar tamamladığımız 50’ye yakın yatırımın tamamı bedeli ödendi ve borçsuz belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Karaca’nın da yanımızda olduğunu ve destek verdiğini bilmek bizi sevindiriyor. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan İduğ, Gülizar Biçer Karaca’ya Bornova’daki çiftçiler tarafından anlaşmalı olarak üretimi yaptırılan Bornovam markalı tarım ürünlerin yer aldığı sepeti de hediye ederek, 2023 yılı için iyi dileklerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi