Kahramanmaraş’ta bir okulda yaşanan silahlı saldırı paniğe neden oldu. Ayser Çalık Ortaokulu’nda gerçekleşen olayda, ilk belirlemelere göre yaralıların bulunduğu ve maalesef bir can kaybının yaşandığı öğrenildi.
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, olayın henüz netlik kazanmadığını belirterek ekiplerin bölgede inceleme ve soruşturma çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
Olayın nedeni araştırılırken, güvenlik güçleri okul çevresinde geniş önlem aldı.
ŞANLIURFA'DA OKULA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ
Dün Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Hasan Çelebi Mahallesi Rüştü Küçükömer Caddesi'ndeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde silahlı saldırı olayı meydana gelmişti. Devamsızlık nedeniyle sınıfta kaldığı ve okuldan uzaklaştırıldığı belirtilen, daha sonra açık öğretim lisesine geçen Ömer Ket, av tüfeğiyle eski okuluna gelerek etrafa ateş açmıştı. 16 kişiyi yaralayan Ket, daha sonra intihar etmişti. Saldırıda 10 öğrenci, 4 öğretmen, polis memuru Emre Çopur ile kantin işletmecisi yaralanmıştı.




