Karşıyaka kupaya erken veda etti
Karşıyaka kupaya erken veda etti
İçeriği Görüntüle

Benfica, Jose Mourinho ile sözleşme imzalandığını resmen duyurdu. Portekiz ekibi, dünyaca ünlü teknik adamla 2026/27 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzalarken 2025/26 sezonunun son resmi maçından 10 gün sonra, hem Benfica'nın hem de Moruinho'nun, 2026/27 sezonu için sözleşmeyi sonlandırabileceği belirtildi.

Fenerbahçe'ye giderek hata yaptım

Yeni takımıyla ilk basın toplantısında Fenerbahçe döneminden söz eden Mourinho, "Fenerbahçe'ye giderek hata yaptım ancak son güne dek elimden geleni verdim. Benfica'ya dönerek, kendi seviyeme de geri döndüm. Fenerbahçe'de işim kolaydı. Dörtlü savunmayla oynamak istiyordum ancak kulüp, ben ayrıldıktan sonra 5 transfer yaptı. Ben oradayken bu mümkün değildi. Elimdeki neyse ona adapte olmalısın. O dönem de Benfica'nın kadrosunu övdüm, yine öveceğim. Her zaman kazanamayız ama iki gün önceki gibi de kaybedemeyiz. Gerçek Benfica, Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'da 30 dakika boyunca bir kişi eksik oynamasına rağmen olumlu bir sonuç elde eden bir takım. Benim gözümde Benfica bu" dedi.

Ben bahane aramam

Portekiz basınında Record'da yer alan habere göre Jose Mourinho, Başkan Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamaları, "Ben her zaman bir kulüpten ayrıldığımda kapıyı kapatırım ve provokasyonlara cevap vermem, bahane aramam. Ali Koç'un yöntemi benden farklı. Ayrıldığımdan beri defalarca konuştu ama bizi eleyen oyuncunun neden o maçtan sonra transfer edildiğini hiç açıklamadı" diye yanıtladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ