İZSU Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı Birkan Acar, görevinden ayrıldığını açıkladı. 

Acar, "Bugüne kadar mesai arkadaşlarımla birlikte kurumumuza ve İzmir’de yaşayan tüm vatandaşlara kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sunarak faydalı olabilmek için var gücümüzle çalıştık. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü ailesinin bir parçası olarak İzmirli vatandaşlarımız için özveriyle çalışmaya ve daha birçok güzel projeye imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz

Acar'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nde 2022 yılının Haziran ayından bu yana kurucusu olduğum ve bugüne kadar yürüttüğüm “Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı” görevimden ayrılmış bulunuyorum.

Görev sürem boyunca birlikte çalışma fırsatı bulduğum önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sayın Dr. Cemil Tugay’a, hizmet bölgemizdeki belediyelerimizin kıymetli bürokratları ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugüne kadar mesai arkadaşlarımla birlikte kurumumuza ve İzmir’de yaşayan tüm vatandaşlara kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sunarak faydalı olabilmek için var gücümüzle çalıştık. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü ailesinin bir parçası olarak İzmirli vatandaşlarımız için özveriyle çalışmaya ve daha birçok güzel projeye imza atmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Haber merkezi