İZ GAZETE- Efes Selçuk ilçesinde, AKP ilçe başkanı tarafından kentin farklı noktalarına izin alınmadan asılan 'Love Erdoğan' afişlerini kaldıran  Sengel hakkında soruşturma açıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ". Bu algı oyunlarınızla sandıkta boğulacaksınız. Hak yerini buluncaya, yandaşlık değil yasalar üstün tutuluncaya ve adalet sağlanıncaya kadar takipçisiyiz. Filiz Ceritoğlu Sengel yalnız değildir" açıklamasında bulundu. 

'MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ'

Yücel yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel hakkında,yasal yetkisini kullanıp, izinsiz ve kanuna aykırı bir şekilde ilçeye asılan “Love Erdoğan” pankartlarını kaldırdı, ilçeyi “Tek Sevdamız Atatürk” pankartları ile donattı diye, İçişleri bakanlığınca soruşturma açıldı. Soruşturmaya yapılan itiraz, mahkeme tarafından reddedildi ve soruşturma izni verildi. Saray rejiminde kanunları uygulayanlar değil, kanunsuzluk yapanlar haklı bulunuyor" tepkisini gösteren Yücel, "Yani Saray adına yapılan kanunsuzluklara göz yumulması isteniyor. Göz yummayacağız! Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Bu algı oyunlarınızla sandıkta boğulacaksınız. Hak yerini buluncaya, yandaşlık değil yasalar üstün tutuluncaya ve adalet sağlanıncaya kadar takipçisiyiz. Filiz Ceritoğlu Sengel yalnız değildir" dedi.

Editör: Duygu Kaya