İzmir'de toplu ulaşımlarda İzmirim Kart ile ödeme yapılıyor. Peki İzmirim Kart'lar nasıl dolduruluyor? İzmirim kart sorgulama ekranı ne? İzmirim kart bakiye sorgulama nasıl yapılıyor? Detaylar haberimizde...

İzmir'de toplu ulaşım araçlarında İzmirim Kart kullanılıyor. İzmir'de toplu ulaşım tarifesi ise tam 13 TL, öğrenci 5 TL, indirimli 11.52 TL olarak uygulanıyor.

Aktarma ücretleri ise ilk aktarma 6.52 TL, 2. aktarma 3.28 TL olarak açıklanıyor. 3. ve daha fazla aktarmalar ise 120 dakika içinde olmak şartı ile ücretsiz olarak uygulanıyor.

Ancak İzmirliler zaman zaman kartlarına dolum yapacak yer bulmakta zorlanıyor. Bu yüzden internet üzerinden de İzmirim Kartlarınızı doldurmak artık mümkün.

Aynı zamanda internet üzerinden bakiye de sorgulayabiliyorsunuz. Bunun için İzmirim Kart'ın internet sitesine girmeniz ya da uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

İnternet sitesi üzerinden Online İşlemler bölümünü tıklayarak üye olduktan sonra kartınızı doldura bilirsiniz. https://www.izmirimkart.com.tr/giris linkini tıklayarak da işlemi yapmak mümkün.

Aynı zamanda uygulamayı yükleyerek, kartınıza bakiye yükleyebilir, güncel hat, hareket saatleri ve güzergah bilgilerini görebilirsiniz.

İzmirim Kart Mobil Uygulamanıza kaydedeceğiniz fiziksel kartlarınıza bakiye yükleyebilir, kart bakiyenizi sorgulayabilir, yükleme geçmişinizi görüntüleyebilir ve tükenmez bakiye talimatı verebilirsiniz. Tükenmez bakiye talimatınız ile kartınızda yetersiz bakiye uyarısı ile karşılaşmadan bakiye yükleme derdi yaşamadan ulaşımdan kesintisiz yararlanabilirsiniz.

Editör: Özlem Çimen Durmaz