İzmir'in Bayraklı ilçesinde, vincin kırılan kolunun işçilerin bulunduğu konteynerin üzerine düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
İZMİR'DE VİNCİN KIRILAN PARÇASI KONTEYNERİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Mansuroğlu Mahallesi'nde bir inşaattaki çalışmalar sırasında operatör C.D. idaresindeki 35 NKS 78 plakalı kamyona yüklü vincin taşıma kolu henüz belirlenemeyen nedenle kırıldı.

3 İŞÇİ YARALANDI
Kırılan parçanın üzerine düştüğü konteynerdeki işçilerden Y.K, A.Y. ve N.Ç. yaralandı. Sağlık görevlileri Y.K. ve A.Y'yi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, N.Ç'yi de Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Vinç operatörü C.D, vinç sahibi S.K. ve şantiye sorumlusu S.A. ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü. Olay sırasında bölgede olan vatandaşlardan Ali Coşkun Çay, gazetecilere yaşanan paniği anlattı. Olayın otomobilinden eşya indirirken yaşandığını aktaran Çay, "Arabam buradaydı, eczaneden getirdiğim boş kasaları indiriyordum. O sırada bir çatırtı koptu. Korkuyla yukarıya bakamadan kasaları itip kaçmaya başladım. Kaçarken kolumun üzerine düştüm." ifadelerini kullandı.
Vincin kolunun daha önce de kırıldığı, kırılmanın kaynakla onarılan bölümde yaşandığı iddia edildi.





