ESHOT’tan İzmir’de ulaşım düzenlemesi: 4 durak hizmet dışı kalacak
ESHOT’tan İzmir’de ulaşım düzenlemesi: 4 durak hizmet dışı kalacak
İçeriği Görüntüle

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 19 Eylül 2026 günü kentin birçok noktasında meydana gelen ana boru arızaları, elektrik kesintileri ve şebeke çalışmaları sebebiyle su kesintileri yaşanacağını duyurdu. Yurttaşlar, mağduriyet yaşamamak adına "İzmir'de sular ne zaman gelecek?" sorusunun yanıtını arıyor. Özellikle Konak'ta 20 saati bulan kesinti dikkat çekerken; işte bölge bölge belirlenen saat aralıkları ve su kesintisi yaşanacak mahallelerin detaylı listesi:

ALİAĞA

Fatih Mahallesi’nde ana boru arızası nedeniyle saat 09.30 ile 11.30 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacak.

BEYDAĞ

Yukarıtosunlar Mahallesi’nde ana boru arızası nedeniyle saat 09.16 ile 11.30 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi gerçekleşecek. Çiftlikköy Mahallesi'nde (Rumbeyli Mevkii) ise yine ana boru arızası nedeniyle saat 09.14 ile 11.00 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi yapılacak.

FOÇA

Kemal Atatürk Mahallesi’nde ana boru arızası nedeniyle saat 08.14 ile 10.00 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacak.

KARABAĞLAR

Bahar ve Gülyaka Mahallelerinde ana boru arızası nedeniyle saat 08.39 ile 10.39 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi yapılacak.

KINIK

Poyracık Mahallesi’nde ana boru arızası nedeniyle saat 09.12 ile 12.12 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi gerçekleşecek. Osmaniye Mahallesi’nde ise başka kurumun şebekeye zarar vermesi nedeniyle saat 09.13 ile 12.14 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi yapılacak.

KİRAZ

Cumhuriyet ve İstiklal Mahallelerinde ana boru arızası nedeniyle saat 08.00 ile 11.00 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacak.

KONAK

Çimentepe, Duatepe, Hasan Özdemir, Kocatepe, Selçuk, Tınaztepe, Zafertepe, 1. Kadriye, 19 Mayıs ve 2. Kadriye Mahallelerinde elektrik arızası nedeniyle (pompaların devre dışı kalması sonucu) 18 Eylül saat 15.56 ile 19 Eylül saat 12.00 arasında yaklaşık 20 saat su kesintisi yapılacak.

MENDERES

Kasımpaşa Mahallesi’nde ana boru arızası nedeniyle saat 09.15 ile 10.15 arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi gerçekleşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ