Başkan Selvitopu, Millet İttifakı’nın bugün Gündoğdu’da gerçekleştireceği büyük İzmir miting öncesi, CHP İzmir İl yöneticileri Ali İhsan Yıldız, Nurdan Karakartal, Cem Şahverdi, Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Muammer Akar, Vatan, Bahçelievler ve Ali Fuat Cebesoy mahallelerindeki seçim ofislerinde motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. Ardından sahaya çıkılarak, bu noktalardaki esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi. Başkan Selvitopu ve partililer, vatandaşları Kılıçdaroğlu’nun mitingine davet etti. Ali Fuat Cebesoy Seçim Ofisi’ndeki buluşmada, Millet İttifakı ortağı Saadet Partisi’nin ilçe yöneticileri de yer aldı.

yoğun seçim mesaisi10

Türkiye’nin tarihi öneme sahip bir seçim gerçekleştireceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Çok az bir zaman kaldı. O nedenle bütün enerjimizi vererek, bu seçimleri açık farkla kazanmak için çalışmalıyız” dedi.

Merkezi iktidarın Karabağlar Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları gölgelemek için sürekli ilçenin adını gündeme getirdiğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Karabağlar’da doğru dürüst yatırımı olmayanlar, algı oyunlarıyla çalışmalarımızı kötülemeye çalışıyorlar. Ancak vatandaşlarımız gerçeği çok iyi biliyor” diye konuştu.

Birlik beraberlik çağrısı

Başkan Selvitopu, bu seçimleri kazanmak için herkesi birlikte hareket etmeye çağırarak, şunları söyledi:

“Bugünlerde hepimiz birlik beraberlik içinde el ele, kol kola çalışmak zorundayız. Kendi içinde düşünce farklılıklarımız olabilir. Bu da gayet doğaldır. Ama bu süreçte bunları unutacağız. Çünkü kaybettiğimiz anda ülke kaybedecek. Buna hiçbirimizin tahammülü, hakkı yok. Sokakta 1 oyun peşine düşecek ve kalan günleri doğru değerlendireceğiz. Ülkemizin özgürlüğe, demokrasiye ihtiyacı var. 15 Mayıs sabahı daha umutlu, daha aydınlık bir ülkeye uyanmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Bunu Millet İttifakı’na üye partilerimizle, kimseyi ötekileştirmeden birlikte yapacağız. Başaracağımızdan hiçbir kuşkum yok!”

Editör: Duygu Kaya