İzmir'de bulunan Menderes Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediye, veteriner, temizlik elemanı, beden işçisi, şoför, büro memuru gibi personeller alacak.


Veteriner alımı

Menderes Belediyesi veteriner olarak görevlendirmek üzere 1 kişi alacak. İlana başvurular şahsen veya mail aracılığı ile yapılacak. Adayların Menderes'te ikamet ediyor olması, emekliliğe hak kazanmamış olması ve KHK ile kamudan ihraç edilmemiş olması gerekiyor.

Temizlik işçisi alımı

Belediye temizlik işçisi olarak 3 kişi alacak. İlana başvuracak adayların KHK ile kamudan ihraç edilmemiş olması, emekliliğe hak kazanmamış olması ve en az ilkokul mezunu olması isteniyor.

Beden işçisi alımı

Belediye beden işçisi olarak 3 kişi alacak. Adayların en az ilkokul mezunu olması ve KHK ile ihraç edilmemiş olması isteniyor.

Şoför alımı

Belediye şoför olarak 4 kişi alacağını açıkladı. Adayların işe başvuruda ikametgah belesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf ve geçmiş iş tecrübelerini gösteren CV'si isteniyor.

Park temizlik işçisi

Belediye park temizlik işçisi olarak 8 kişi alacak. Adayların başvurularını şahsen veya mail aracılığı ile yapması isteniyor.

İnşaat mühendisi alımı

İnşaat mühendisi olarak görevlendirmek üzere belediye 1 kişi alacak. Adayların CV'si ile başvuru yapması isteniyor.

Büro personeli alımı

Menderes Belediyesi engelli büro işçisi olarak 1 kişi alacak. Adayların en az yüzde 40 ve üzeri engelli raporunun olması gerekiyor.

Büro memuru alımı

Büro memuru olarak 20 kişi işe alınacak. Adayların emekliliğe hak kazanmamış olması ve KHK ile kamudan ihraç edilmemiş olması belirtiliyor.

Başvurular nereye yapılacak?

Başvurular şahsen veya mail üzerinden yapılacak. Şahsen başvuru yapmak isteyenlerin Kasımpaşa Mah. Atatürk Cad. No:1 Menderes/İzmir adresine başvurusunu yapması gerekiyor.

Mail ile başvuru yapmak isteyenlerin ise CV'sini [email protected] adresine göndermesi gerekiyor.

Başvuru tarihleri ne zaman?

İlan için başvurular 28 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz