Konak Metro Durağı’nda bir kişi raylara atlayarak intihar etti. Yaşanan olay nedeniyle metro seferleri bir süre aksadı. İzmir Metro yetkilileri, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sayın Yolcularımız, metro hattımızda asayişi bozan bir olay meydana gelmesi sebebiyle seferlerimiz her iki yöne gecikmeli olarak devam etmektedir." ifadelerine yer verdi.

İzmir Büyükşehir işçileri belediyede çalıştığını söyleyemiyor
İzmir Büyükşehir işçileri belediyede çalıştığını söyleyemiyor
İçeriği Görüntüle

Metro seferleri normale döndü

Olayın ardından metro hattında güvenlik önlemleri alınırken, seferler kısa bir süre sonra normale döndü. İzmir Metro, saat 21.00 itibarıyla "Seferlerimiz normale dönmüştür. İyi yolculuklar dileriz." açıklamasını yaparak ulaşımın kesintisiz şekilde sürdüğünü duyurdu.

24 saatte ikinci intihar vakası

Dün gece saatlerinde, İzmir Bayraklı'da İZBAN'da bir kişi raylara atlayarak intihar etmişti. Bu, İzmir’de son 24 saatte yaşanan ikinci intihar vakası oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ