İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dördüncü kez gerçekleştirilecek “Blues on Blues” etkinliği, 31 Ocak’ta Konak İskelesi’nden hareket edecek Bergama Vapuru’nda yapılacak. Etkinlikte blues sahnesinin sevilen gruplarından The Old Ramblers sahne alacak.
KONAK'TAN HAREKET EDECEK
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kültür AŞ ve İZDENİZ AŞ iş birliğiyle düzenlenen ve yoğun ilgi görmesi nedeniyle dördüncü kez gerçekleştirilecek “Blues on Blues” etkinliği, 31 Ocak Cumartesi saat 19.30’da Konak İskelesi’nden hareket edecek Bergama Vapuru’nda yapılacak. Blues sahnesinin sevilen gruplarından The Old Ramblers İzmirliler ile buluşacak.
ETKİNLİK BİLETLERİ SATIŞTA
İzmir Körfezi’nin muhteşem manzarası eşliğinde katılımcıları nitelikli müziğe doyuracak olan etkinlik boyunca Bergama Vapuru’nda yiyecek ve içecek servisi yapılacak, dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesine izin verilmeyecek. Etkinliğin biletleri bubilet.com.tr üzerinden satışa sunuldu. Online bilet alan katılımcılar, kendilerine SMS ile gönderilen bağlantı üzerinden QR kodlu Biniş Kartı edinerek gemiye giriş yapabilecek.





