İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdoğa şirketi yeni personel alımı ile ilgili duyuru yayındı. İşkur'da yayınlanan ilana göre İzdoğa, sahne kostümcü, efektör, demirci, salon amiri, sahne ışıkçısı, tiyatro oyuncusu, marangoz alımı yapacak.

İzdoğa şirketinin alacağı personeller şöyle:

Sahne kostümcüsü: 2 kişi

Erkek sahne kostümcüsü alımı yapılacak. İlana başvuracak adayların en az 3 yıl deneyimli olması isteniyor. İlan için başvurular İzmir Büyükşehir Belediyesi CV bankası üzerinden yapılacak. Başvuru tarihleri ise 1 Şubat ile 3 Şubat 2024 tarihleri arası olarak açıklandı.


Kondüvit-Efektör: 1 kişi

İzdoğa şirketi kondüvit-efektör olarak görevlendirmek üzere 1 kişi alacak. İşe başvuracak adayların en az 3 yıl deneyimli olması isteniyor. İlana başvuracak adayların ses tasarımı, ses teknolojisi gibi, ses ve müzik teknolojileri eğitimi veren en az dört yıllık fakülte mezunu olmak veya Meslek Yüksek Okulu Sahne ışık ve ses teknolojileri programında ses teknolojileri bölümünü bitirmiş olmak veya endüstri meslek lisesi elektrik elektronik bölümü mezunu olup ses alanında gerekli tecrübeye sahip olması gerekmektedir.


Demirci: 2 kişi

Demirci olarak görevlendirmek üzere 2 kişi alınacak. İlana başvuracak adayların teknik liselerinin metal işçiliği bölümünden mezun olması gerekmektedir.


Salon amiri: 1 kişi

Tiyatronun çeşitli alanlarında en az 3 yıl tiyatro pratiğine sahip olan salon amiri alımı yapılacak. İlana başvuracak adayların güzel sanatlar fakülteleri ya da konservatuarların oyunculuk ya da yazarlık bölümlerinden mezun olmak ve tiyatronun çeşitli alanlarında yeterli tiyatro pratiğine sahip olması gerekmektedir.


Sahne ışıkcısı: 2 kişi

En az 3 yıl deneyimi olan sahne ışıkçısı alımı yapılacak. İlana başvuracak adayların meslek yüksek okulu sahne ışık ve ses teknolojileri programı ışık teknolojileri bölümü mezunu ya da endüstri ve meslek lisesi elektrik elektronik bölümü mezunu olması gerekiyor.


Tiyatro oyunucusu: 2 kişi

Son 20 yılda oyunculuk aktivitesini aralıklı olsa da sürdürmüş olan 2 oyuncu alımı yapılacak. İlana başvuracak adayların 50-60 yaş arası olması ve oyunculuk eğitimi almış olması gerekiyor.

Maragoz alımı: 2 kişi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdoğa şirketi 2 de marangoz alımı yapacak. İlana başvuracak adayların teknik liselerin marangozluk bölümünden mezun olması ve aktif olarak çalışıyor olması gerekiyor.


Başvurular ne zaman yapılacak?

İlanlar için başvurular 1 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 3 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Başvurular nereye yapılacak?

Başvurular İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde bulunan CV bankası üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyenler bu link üzerinden başvurularını yapabiirler. https://www.izmir.bel.tr/tr/InsanKaynaklari/259

Editör: Özlem Çimen Durmaz