İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayanların şehri daha iyi tanıması için kent turları düzenliyor. Belediye'nin 2024 yılı bahar dönemi kent turları da başlıyor.

Bahar turları 17 Nisan-7 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Tura katılanlara şehrin doğal zenginlikleri tanıtılacak. Aynı zamanda turda profesyonel turist rehberleri de olacak.

Turlara kayıt yaptıran katılımcılar tur tarihinden bir gün önce verdikleri cep telefonu numarası üzerinden aranacak ve katılım teyitleri alınacak.

Turların başlangıç noktası ise Kültürpark Lozan Kapısı'nde yer alan ‘Pakistan Pavyonu Turizm Bilgilendirme Ofisi ve Sergi Alanı ’olarak belirlendi.

Turlar hangi gün?

İzmir Büyükşehir Belediyesi turları hafta için pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri düzenlenecek.

Turlar için kayıtlar ise 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacak. Kayıtlar, www.izmir.bel.tr sitesindeki formlar üzerinden her hafta perşembe günleri 09.00 itibariyle açılacak.

Turlara nasıl başvurulur?

Turlara başvurmak için www.izmir.bel.tr/tr/TurOtobusIndexKayit/294 linki üzerinden kayıt yaptırmanız gerekiyor. Ancak kayıtlar 15 Nisan'da başlayacak ve her hafta perşembe günleri 09.00'da açılacak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz