İzmi Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İzdoğa şirketi çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.


Kamyon şoförü alımı

İzdoğa, kamyon şoförü olarak çalıştırmak üzere 1 personel alacak. İşe başvuracak adayların en az 1 yıl deneyimli olması gerekiyor. İlan için başvurular 25-26 Ocak 2024 tarihinde yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler https://www.izmir.bel.tr/tr/InsanKaynaklari/259 adresi üzerinden başvurularını yapabilecek.

İşe başvuracak adayların E sınıfı ehliyete, psikoteknik-SRC3 veya SRC4 belgelerine sahip olması gerekiyor.

Beden işçisi alımı

İzdoğa, beden işçisi olarak görevlindirmek üzere de 1 kişi alacak. İşe başvurular 25-26 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. İşe başvuracak adayların en az lise mezunu olması ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilmesi gerekiyor.

Orman mühendisi alımı

İzdoğa, orman mühendisi olarak görevlendirmek üzere 1 personel alacak. İşe başvuracak adayların üniversitelerin ilgili bölümünen mezun olması, ölçüm teknikleri ve malzeme bilgisinin olması, ofis, saha ve ekip çalışmasına yatkın olması, zaman ve stres yönetiminde kendine güvenmesi gerekiyor.

Çoban alımı

İzdoğa çoban olarak görevlendirmek üzere 1 personel alacak. İşe başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olması yeterli.


Büro personeli alımı

İzdoğa, büro personeli olarak istihdam etmek üzere 8 kişi alacak. İlana başvuracak adayların en az lise mezunu olması ve iyi derecede bilgisayar bilmesi gerekiyor.


Bahçıvan alımı

İzdoğa, bahçıvan olarak görevlendirmek üzere de 1 kişi alacak. İlana başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olması, gübreleme ve sulama saha uygulamalarını planlayabilmesi gerekiyor.

Üretim personeli alımı

İzdoğa, üretim personeli olarak görevlendirmek üzere 8 personel alacak. İlana başvuracak adayların su sektöründe tecrübesi olması, ekip çalışmasına yatkın olması, tercihen su dolum, etiketleme, paketleme, şhrink, kompresörler, chiller makinelerinde deneyim sahibi olması gerekiyor.


Forklift operatörü

İzdoğa, forklift operatörü olarak görevlendirmek üzere 1 personel alacak. İşe başvuracak adayların en az lise mezunu olması, G sınıfı ehliyete sahip olması, ekip çalışması ve dinamik çalışma temposuna yatkın olması gerekmektedir.

Temizlik personeli alımı

Temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere de 1 kişi alınacak. İşe başvuracak adayların hijyen eğitimi almış ve hijyen belgesine sahip olması gerekiyor.

Engelli temizlik personeli

İzdoğa, engelli temizlik personeli alımı da yapacak. 1 kişinin alınacağı ilana başvuracak adayların en az yüzde 40 engelli raporunun olması, hijyen kurallarına özen göstermesi, temizlik malzemelerini ve araçlarını kullanma becerisine sahip olması gerekmektedir.

İlan için başvurular nereye yapılacak

İlanlara başvurmak isteyen adayların https://www.izmir.bel.tr/tr/InsanKaynaklari/259 internet sitesine girip, başvuru bilgilerini doldurması gerekmektedir.

Başvuru tarihleri ne zaman?

İlan için başvurular 25-26 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz