23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında coşku ile kutlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi de bugüne özel hazırlıklarını tamamladı. Belediyenin kutlamaları 30 ilçede 30 gün sürecek.

23 Nisan'da ailelerin çocuklarını Doğal Yaşam Parkı'na götürmesi de bekleniyor. Doğal Yaşam Parkı, fil, zürafa, su aygırı, ayı, kuş çeşitleri, sürüngenler, zebra, mirket, aslan, kaplan, sırtlan gibi yüzlere hayvana ev sahipliği yapıyor.

Doğal Yaşam Parkı'nın ziyaretçi akınına uğramasını bekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22-28 Nisan tarihleri arasında 6-18 yaş arası çocuklar için Doğal Yaşam Parkı'nı ücretsiz yaptı.

Doğal Yaşam Parkı'na 18 yaş üstü giriş ücreti ise 30 TL olarak açıklandı.

Girişler temassız banka kartı, kredi kartı ve İzmirim Kart ile yapılabiliyor.

Doğal Yaşam Parkı hangi saatlerde açık?

Doğal Yaşam Parkı sabah saat 09:00'da açılıyor ve 18:30'da kapanıyor.

Pazartesi günleri ise Doğal Yaşam Parkı kapalı.

Doğal Yaşam Parkı'na nasıl gidilir?

Sasalı’da yer alan İzmir Doğal Yaşam Parkı’na Karşıyaka Vapur İskelesi’nden hareket eden 777 numaralı otobüsler ve Çiğli Aktarma Merkezi'nden hareket eden 751 numaralı otobüsler ile ulaşabilir.

İzban'ı kullanan ziyaretçiler ise Çiğli Aktarma Merkezi'nden hareket eden 751 nolu otobüslerle İzmir Doğal Yaşam Parkı'na ulaşabilirler.

Özel aracı ile gidecek ziyaretçiler ise Atatürk Organize Sanayi Bölgesi istikametinde (Sanayi içerisine girmeden) hiçbir yöne sapmadan ilerlediklerinde Sasalı ve İzmir Doğal Yaşam Parkı tabelalarıyla karşılaşacaklardır.

Çiğli ya da Karşıyaka istikametinden gelen araçlar da yine Atatürk Organize Sanayi Bölgesi istikametine döndüklerinde İzmir Doğal Yaşam Parkı yönlendirme tabelalarını göreceklerdir.

Editör: Özlem Çimen Durmaz