İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı. Birçok hasta bu hastaneye yönlendirilirken, hastalar da Bayraklı Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir diye soruyor?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Bayraklı Şehir Hastanesi'ne kolay ulaşım için yeni otobüslerini hizmete soktu.

Peki Bayraklı Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Bostanlı İskele'den Bayraklı Şehir Hastanesi'ne ulaşım

İzmir Büyükşehir Bayraklı Şehir Hastanesi-Bostanlı İskele arasında hizmet vermek için 532 numaralı hattını devreye soktu.

Bu otobüs Bostanlı İskele'den kalkıyor ve Bayraklı Şehir Hastanesi'ne gidiyor. Otobüs ring olduğu için hastaneden kalkış saati belli olmuyor.

Bostanlı İskeleden kalkış saatleri ise şöyle:

Bornova'dan Bayraklı Şehir Hastanesi'ne ulaşım

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne ulaşmanın bir yolu da Bornova üzerinden. Bornova'ya metro ile geldikten sonra burada bulunan 533 numaralı otobüsle Şehir Hastanesi'ne gidebilirsiniz. Bu otobüs de ring seferi olduğu için Şehir Hastanesi'nde kalkış saatleri belli değil.

Bornova Metro'dan kalkış saatleri ise şöyle:

Halkapınar Metro'dan Bayraklı Şehir Hastanesi'ne ulaşım

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne gitmenin bir yolu da Halkapınar Metro istasyonundan kalkan otobüslere binmek. Buradan kalkan 534 numaralı otobüs sizi Bayraklı Şehir Hastanesi'ne ulaştıracak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz