İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, partinin İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik silahlı saldırı ile ilgili Twitter hesabından; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı tehdit dili sonrası meydana gelen bu saldırıyı millet vicdanına bırakıyoruz” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti'den açıklama

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından açıklamada, “Sabah saatlerinde saldırı olmuş. Biz il binasına geldiğimizde cama isabet etmiş bir kurşun olduğunu gördük. Kurşun camı delerek kafe bölümünde bulunan bir sandalyeye isabet etmiş ve sandalyeye saplanmış halde bulduk. Emniyet inceleme yapıyor” denildi.

Akşener binaya gidiyor

Gelen son dakika bilgisine göre, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırı sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener, il başkanlığına gidiyor. 

Adresimiz belli

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, önceki gün katıldığı canlı yayında kendisini eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak “Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” demişti.

Erdoğan’ın tehdidine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdit edişi değil. Ben bunlara pabuç bırakmam. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil” yanıtını vermişti.

Editör: Duygu Kaya