Aday adaylığı başvuru süreci devam ederken, İsmil Aybars Aksoy, İYİ Parti İzmir 1. Bölge'den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksoy şu ifadeleri kullandı:

"Güzel İzmir’imin güzel insanları,

25 Ekim 2017’de kurulan ve yüce Türk Milletine umut olan İYİ Parti’de kuruluşundan bu yana ilçe ve il teşkilatlarında aldığım görevleri büyük bir özveriyle yerine getirmenin, deniz kokulu sokaklarında, Anadolu kokulu köylerinde ve Cumhuriyet’in motifleriyle bezeli caddelerinde irfanı güzel, kalbi temiz hemşehrilerimle hemdem olmanın onurunu yaşadım.

Cumhuriyet’e, kuruluş felsefesine ve kurucusu Atatürk’ümüze olan bağlılığım ile sivil ve siyasi sorumluluklarım doğrultusunda; İzmir’e ve yüce Türk Milletine daha fazla hizmet edebilmek amacıyla 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti İzmir Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum.

Dinamik, dürüst, erdemli ve hesap verebilir siyaset anlayışıyla çıktığımız yolda biz gençlerin Türkiye siyasetini hak ettiği yere taşıyacağı ve siyasetin alanına giren; Dezavantajlı meslek grupları ile tükenme noktasına gelen esnafın ve çiftçinin haklarını korumak, gençlerin geleceğe dair kaybolan umutlarına can vermek, yaş almış bireylerin refah içinde yaşamasını sağlamak ve en önemlisi de devlet kalkınırsa birey kalkınır ilkesiyle heba edilen devlet kaynaklarının hesabını soracağımız projelerimiz ve politikalarımızla Türkiye’yi geleceğe taşıyacak ve kalkındıracağız.

Atatürk’ümüzün izinde, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde çıktığım bu yolda bana inanan ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

İzmir’im #sanasöz yine baharlar gelecek,
Atatürk’üm #sanasöz ışık sönmeyecek"

Editör: Özlem Çimen Durmaz