Kınık Belediye Başkan Aday Adayı Sema Bodur, mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı olduğunu açıkladı. CHP Kınık İlçe Başkanlığına gelerek aday adaylığı dosyasını sundu. Burada vatandaşlara seslenerek projelerini anlattı.

Sema Bodur kimdir?

1966 yılında Kınık’ta doğan Sema Bodur çocukluk yıllarını Kınık’ta geçirdi. İlk, orta ve lise eğitimini Kınık’ta tamamladı. Aile işlerini üstlenerek ticari hayata atıldı. Bir süre sonra memuriyeti nedeniyle 1991 yılında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde göreve başladı. Bu görev boyunca Türkiye ve uluslararası şampiyonluklarında antrenör olarak görev yaptı. Görev süresi içerisinde yüzlerce lisanslı sporcuyu yetiştirdi. Bölge ve çevresinde birçok kulüp kurup profesyonel lige çıkardı.


2011 yılında Gençlik Spor Bakanlığı’ndan emekli olan Sema Bodur ara verdiği ticari faaliyetlerine bünyesinde çalışan 400 kişilik bir ekiple inşaat, emlak, tarım, hayvancılık ve mobilya sektöründe Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir. 
 

Sema Bodur, evli ve bir çocuk annesidir.

Editör: Esra Seyirden