Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu akan sel hiç durmaz, durmayacak! Büyük bir inançla, büyük bir geleceğe doğru yol alacağız…" diyerek sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
İmamoğlu paylaştığı mesajda, "Sevgiyle dolu, kinden arınmış bir yürek, küllerinden doğar yeniden. Öfkeye, nefrete ve riyaya gözünü kapatıp, Neşeyle, aşkla, inançla koşar geleceğe." dedi
İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bu akan sel hiç durmaz, durmayacak!"
Azim ve kararlılıkla mücadele büyür, Yürekteki sevginin gücüyle geleceğe doğru büyük bir kudretle yürür. Karşılıklı ve sonsuz bir sevgi bu, yurdumun insanıyla büyüdükçe büyür. Nefrete sarılanlara inat sevgiyi büyütür. Ve kaldığı yerden devam eder; ideallerine, hayallerine, amasız ve fakatsız büyük bir kardeşliğe.
Bu akan sel hiç durmaz, durmayacak! Büyük bir inançla, büyük bir geleceğe doğru yol alacağız…




