Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Ünal, şehrin ekonomik vizyonunu güçlendirmek amacıyla İzmir  Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, iş dünyasıyla daha etkin bir işbirliği ve şehrin ticari potansiyelini ve istihdamı en üst düzeye çıkarmak adına fikir alışverişinde bulunuldu.

Kendi evimden farksız

Ünal, yaptığı açıklamada, "30 yıla yakındır meclis üyeliği ve çeşitli görevlerde bulunduğum İzmir Ticaret Odası ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman onur duydum. Burası kendi evimden farksız. Burada şehrimizin her noktasındaki esnafımız ve vatandaşlarımız için güzel projelere imza attık. Şehrimizin ekonomik dinamiklerini güçlendirmek, iş dünyasıyla birlikte şehrimizi daha rekabetçi bir konuma taşımak için buradayız. İzmir Ticaret Odası'nın değerli Başkanı Sayın Mahmut Özgener ile yaptığımız bu görüşme, şehrimizin ekonomik geleceğine yönelik sağlam bir temel oluşturacak" dedi.

Bornova'nın ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için iş dünyasıyla güçlü bir iletişim kurmanın önemine vurgu yapan Ünal, “Bornovamızı daha rekabetçi bir hale getirmek, ticaret potansiyelini ortaya çıkarmak, istihdamı arttırmak, öğrencilerimizin barınma gibi temel sorunlarının çözüme kavuşturmak  iş dünyasıyla kuracağımız sıkı işbirliği ile mümkün olacaktır.” şeklinde konuştu.

Editör: Duygu Kaya