• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
26°

Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


AYDIN

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları kapsamında, 4 şüpheli yakalandı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, uyuşturucu madde ticareti yapıp gelirleri kendileri veya aile fertleri üzerine alarak kara para akladıkları tespit edilen suç örgütü ‘Demirdaşlar’a...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-28 operasyonları kapsamında uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan 59 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde 'torbacı' diye tabir edilen şahıslara yönelik yapılan operasyon kapsamında 102 bin adet ekstazi ele geçirildi.

MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde üzerinde 448 uyuşturucu hap ele geçirilen motosiklet sürücüsü tutuklandı.

AYDIN

Aydın’da jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Nazilli, Karpuzlu ve Söke’de uyuşturucu kullandığı tespit edilen şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde uyuşturucu madde imalatı yapan şahsa yönelik operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelinin adli işlemleri sürüyor.

AYDIN

Aydın'ın İncirliova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir aracın içerisinde yapılan aramalar sonucunda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İZMİR HABERLERİ

Gazeteci-Yazar Cengiz Erdinç'in organize suç ve uyuşturucunun demokrasiye karşı tehdide dönüşen istilasını anlatan kitabı "Overdose Türkiye" 20 yıl sonra gözden...

AYDIN

Aydın'da jandarma ekipleri koordineli operasyonlarla yasaklı madde ticareti yaptığı düşünülen şahısları hedef aldı. Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 27 şüpheli...

KÜTAHYA

Kütahya'da, otomobilde 35 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.