• DOLAR 34,26 %0.13
  • EURO 37,14 %0.32
  • STERLIN 44,55 %0.32
  • ALTIN 3.012,74 %0.68
  • BİST100 8.758 %1.20
  • BITCOIN 66.900 %-2.19
  • ETHERIUM 2.622 %-3.43
20°

Ölü Haberleri

ölü haberleri ve güncel ölü gelişmeleri, ölü ile ilgili tüm video, ölü fotoğrafları ve ölü haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DENİZLİ

Denizli'nin Çivril ilçesinde ceviz toplamak için bahçeye giden kişi ölü bulundu.

Balıkesir'in Manyas ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

DÜNYA

Lübnan Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada İsrail'in Lübnan'a yaptığı hava saldırılarında Pazartesinden bu yana 654 kişinin öldüğü bildirildi. Lübnan Dışişleri Bakanlığı,...

GÜNCEL

Konya'da 2 yaşındaki bir bebek, ailesi tarafından tarlada ölü olarak bulundu. Bebeğin ölümünün şüpheli görülmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

GÜNCEL

İstanbul Şişli'de geri manevra yapan polis memuru kaldırımda yürüyen iki kadına çarptı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, diğer...

DÜNYA

Vietnam'da etkili olan Yagi Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 65’e yükseldiği, 39 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

AYDIN

Aydın’ın Köşk ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Rusya'da irtibatın kesilmesi sonucu kaybolan helikopterin enkazının bulunduğu ve enkazda 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.

DÜNYA

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü veya yaralandı.

DENİZLİ

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde motosikletlerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.