• DOLAR 32,52 %0.22
  • EURO 34,89 %0.44
  • ALTIN 2.486,24 %0.97
  • BİST100 9.530 %0.00
  • BITCOIN 60.850 %-4.46
  • ETHERIUM 2.979 %-3.37
21°

Öldü Haberleri

öldü haberleri ve güncel öldü gelişmeleri, öldü ile ilgili tüm video, öldü fotoğrafları ve öldü haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Batman'ın Sason ilçesinde pancar toplamak için çıktığı kayalıklardan yaklaşık 70 metrelik uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti.

İZMİR HABERLERİ

Bayraklı'da boşanma aşamasındaki eşinin babası ve ağabeyiyle sokakta kavga ettiği sırada bıçak ve silahla yaralanan kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan vatandaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İZMİR HABERLERİ

Buca'nın Kaynaklar Bölgesi 29 Ekim Mahallesi'nde otomobil ile minibüsün karıştığı kazada evli çift yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Kayseri'de, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı cip, elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı. 60 yaşındaki sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Zonguldak’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole uçtu. Kazada 1 yaşındaki bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İZMİR HABERLERİ

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde 11 gün önce kozmetik ürünlerin depolandığı eski fabrika binasında, çalışanlar temizlik yaparken çıkan yangında ölenlerin sayısı...

DÜNYA

Suriye basını, ülkenin güneyine düzenlenen hava saldırısında aralarında çocukların da bulunduğu en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini belirtirken, saldırının Ürdün...