• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.600 %-2.24
  • ETHERIUM 3.044 %-2.12
15°

Kayseri Haberleri

Kayseri haberleri ve güncel Kayseri gelişmeleri, Kayseri ile ilgili tüm video, Kayseri fotoğrafları ve Kayseri haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kayseri’de bir grup vatandaş ‘kavga var’ diyerek çağırdıkları polisleri, meşale ve konfetilerle karşılayarak, Polis Haftalarını ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

POLİTİKA

CHP'nin önde tamamladığı seçimlerin MHP'nin itirazı sonrası yenilenmesine karar verildiği Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde belediye yönetimine kayyum atandı.

POLİTİKA

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu avukatlık ofisinde ölü bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNCEL

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen polis memuru, beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi.

GÜNCEL

Kayseri'de, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı cip, elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı. 60 yaşındaki sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı idaresindeki cipin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

GÜNCEL

Kayseri'nin Talas ilçesinde mezarlık içerisinde 4 aylık olduğu tahmin edilen bir cenin bulundu.

EKONOMİ

AKP’li Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitinginde emeklilere verdiği promosyon müjdesine tepki yağdı. Emekli bir vatandaş,  “Erdoğan hakiki Müslüman ise...

GÜNCEL

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kurusıkı tabanca ile oynayan 2 çocuk, tabancanın ateş alması sonucunda yaralandı.

GÜNCEL

Kayseri'de geçen yıl trafik kazasında yaşamını yitirdiği sanılan AKP Develi İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Arslantürk'ün öldürüldüğü ve olaya "trafik kazası...

GÜNCEL

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi parkta tartıştığı kişi tarafından pompalı tüfek ile ensesinden vurularak öldürüldü.