• DOLAR 32,27 %0.10
  • EURO 34,78 %-0.01
  • ALTIN 2.400,27 %-0.37
  • BİST100 10.196 %-0.69
  • BITCOIN 63.644 %-0.94
  • ETHERIUM 3.070 %-2.48
27°

Kadir inanır Haberleri

kadir inanır haberleri ve güncel kadir inanır gelişmeleri, kadir inanır ile ilgili tüm video, kadir inanır fotoğrafları ve kadir inanır haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


MAGAZİN

Geçen ay beynine pıhtı atması nedeniyle bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan ve entübe edilen Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son...

MAGAZİN

74 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır'ın Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sona erdi.

MAGAZİN

Geçtiğimiz haftalarda evinde inme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu söylenmişti ancak Jülide Kural'dan yeni bir açıklama geldi.

MAGAZİN

Beynine atan pıhtı nedeniyle bir süreden bu yana hastanede tedavi gören Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'la ilgili yeni haber doktorları...

MAGAZİN

Beynine pıhtı atması sonucu hastanede tedavisine devam edilen oyuncu Kadir İnanır, durumunun iyiye gitmesi sonrası yoğun bakımdan çıktı.

MAGAZİN

Sanatçı Kadir İnanır'ın rahatsızlanarak kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

MAGAZİN

Entübe edilen usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme yaşandı. İnanır'ın 23 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir...

MAGAZİN

Üç gündür yoğun bakımda entübe edilen usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Koca'dan Kadir İnanır'ın durumuna ilişkin açıklama geldi.

MAGAZİN

Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

MAGAZİN

Usta oyuncu Kadir İnanır, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

MAGAZİN

Sanatçı Kadir İnanır, Beykoz'daki ikametinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri paylaştı.