• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.100 %1.67
  • ETHERIUM 3.122 %2.34
28°

Futbol Haberleri

Futbol haberleri ve güncel Futbol gelişmeleri, Futbol ile ilgili tüm video, Futbol fotoğrafları ve Futbol haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Alanyaspor deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazanan Galatasaray haftayı lider kapattı. Üst üste 20. galibiyetini alan sarı kırmızılılarda gecenin...

SPOR

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de bu akşam Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın video yardımcı hakemi (VAR) açıklandı.

SPOR

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki 35. hafta mücadelesinde İskenderunspor’a yenilerek 6 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 32. haftasından itibaren yabancı VAR hakemleri kullanılacağını açıkladı.

MAGAZİN

Eski eşini ve sevgilisini öldürmekle suçlandığı davayla hafızalara kazınan futbolcu ve aktör O.J. Simpson 76 yaşında hayatını kaybetti.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerin maç kadrosu belli oldu. Açıklanan listede Djiku, Mert...

SPOR

Beşiktaş, Türk futbolunda adaleti temsil eden, güven veren bir yönetim için TFF'nin derhal seçime gitmesi gerektiğini açıkladı.

SPOR

Galatasaray yardımcı antrenörü Ismael Garcia Gomez, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle tatil edilen Süper Kupa maçını değerlendirdi.

SPOR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, bu akşam oynanacak olan Erzurumspor FK maçının kapalı gişe oynanacağını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

SPOR

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Süper Kupa sonrasında olay bir paylaşımda bulundu.

EKONOMİ

Futbol kulüplerine sponsor olan kargo devi iflas etti. Konkordato talebiyle 3 ay önce mahkemeye başvuran GKN Kargo da iflas eden...

SPOR

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylarla ilgili tutuklanan 4 kişiden 2'sinin tahliyesine karar verildi.