Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, CHP'li Güzelbahçe Belediye Meclis Üyelerine mazbata verilmediğini söyleyerek oturma eylemine başladığını açıkladı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, "Edindiğimiz bilgiye göre mazbataları bugün de alamıyoruz. Bunun gerekçesi nedir, ne değildir; inanın bilmiyoruz ve gerçekten hukuksuz buluyoruz" diyerek tepkisini gösteren Seyrek, adalet savunucusu vatandaşları seçim kurulu önüne davet etti.

Tüm hazırlıklarımızı yaptık ama...

Seyrek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu önündeyiz. Bugün on beş meclis üyesinden on dördünü hak kazandığımız belediye meclis üyesi mazbatalarını almak için tüm hazırlıklarımızı yaptık ancak edindiğimiz bilgiye göre mazbataları bugün de alamıyoruz. Bunun gerekçesi nedir, ne değildir; inanın bilmiyoruz ve gerçekten hukuksuz buluyoruz. Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak tüm meclis üyelerimiz mazbatalarını alana kadar burada, ilçe seçim kurulu önünde oturma eylemine başlıyorum. Tüm yoldaşlarımızı ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy versin vermesin tüm hak, hukuk, adalet savunucularını buraya bekliyorum.”

Editör: Duygu Kaya