Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu Bahçesi’nde ve Yelki Aslan Kulaksız Parkı’nda düzenlenecek etkinliklerde Karikatür Çizim Atölyesi, Hacivat-Karagöz Kukla Yapım Atölyesi, Resim Atölyesi, Bileklik yapım atölyesi, Atatürk Baskılı Tişört yapım atölyesi, Tahta oyuncak atölyesi, Hacivat karagöz gösterisi, Özay Başkurt’tan çocuk şarkıları, Palyaço, Kostümlü animatörler, Sosis ve balon dağıtımı, Yüz boyama, Maskotlar, Sihirbaz sahne gösterisi, Pamuk şekeri dağıtımı, Nutuk ve masal kitabı dağıtımı, Patlamış mısır, çocuk tiyatrosu, 3D sinema, şişme oyun parkurları kurulacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en coşkulu şekilde kutlayacaklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Milli ve dini bayramlarımızı birlikte ve coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bizde 23 Nisanı, Ata’mızın çocuklara armağan ettiği bayramı, çocuklarımızın istediği şekilde kutlamaları için bir dizi etkinlikle kutlayacağız.

Resmi törenimizi Güzelbahçe Stadyumunda kutlayacağız. Ardından çocuklarımızın keyifli vakit geçireceği 5.’sini düzenlediğimiz etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Etkinlik Güzelbahçe Düğün Salonu ve Yelki Aslan Kulaksız Parkı’nda saat 12:00’da başlayacak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz