Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizin sizinle uzun zamandır paylaşmak istediği fikirleri var. Birlikte olmak, uzun uzun düşünsel paylaşımlar yaşamak için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Düzenli olarak spor veya en azından yürüyüş yapmayı ihmal etmemelisiniz.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Uzun süredir rahatsız olduğunuz ilişkinizi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. İşinizle ilgili birtakım görüşlerinizde değişiklikler olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Kafanızdaki birçok planı hayata geçirmek için acele etmeyin. Para konusunda biraz daha disiplinli olmak aslında elinizde. Ama bir şekilde geleceğe yönelik plan yapmak istemediğiniz için, bu konuya da gereken önemi vermiyorsunuz. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

İlişkinizde ne kadar çok yapıcı olmayı tercih ederseniz, o kadar mutlu olursunuz. Bu olumlu yaklaşımlarınız, sevgilinizin de takdirini toplayacak. Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun bulunmuyor ancak ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bugün değişken tavırlarınız etrafınızdakileri de rahatsız edecek. İlişkilerinizde ufak sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda huzursuzluklar çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorluk yaşamanız sonrasında iş ortamında dalgınlık yaşayabilirsiniz. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bol bol su içmeniz gereken bir dönemdesiniz. Vücudunuzda meydana gelen ödemden ancak su içerek kurtulabilirsiniz.

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün kendinizi bitkin ve moralsiz hissedebilirsiniz. Sizi pozitif bir ruh haline taşıyacak uğraşları öneriyorum. Birlikte olduğunuz insanın size göstereceği anlayış ve samimi ilgi, kendinizi çok çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak. İş ortamında sıkıldığınızda, arkadaşlarınızdan yardım isteyebilir ya da küçük molalar verebilirsiniz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durmaya çalışın. Günlük sıkıntılar fiziksel sağlığınızı da etkileyebilir.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgiliniz tarafınızdan kısıtlandığını hissediyor. İlişkiniz sorun edilip toparlanmaya fazlasıyla değer görünüyor. İşinizdeki dalgalanmalar geçici, panik yapmanıza gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Maddi kazanımlarınızın performansınızla doğru orantılı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Kendinizi toparlamayı ve yeni amaçlara yönelmeyi başaracaksınız. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinize gerektiği kadar zaman ayıramıyor olmak sizi üzüyor. Bu konuda biraz daha atak olmalı ve mümkün olduğunca onunla zaman geçirmelisiniz. Onun da buna cidden ihtiyacı var. Bir dostunuzun yaşadığı ailevi problemlerde ona yardımcı olmanız çok güzel. Merak etmeyin o da bunun ne kadar önemli bir şey olduğunun çok iyi farkında. Harcamalarınızda tasarruf yaparak çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışın. Yeterince uykunuzu almamanız yüzünden sinirlerinizin ne kadar gerildiğini siz bile fark etmiyorsunuz.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması sizi yorup yıpratmış gibi görünüyor. O, olayın pek farkında değil gibi. Onu sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. Size haksızlık ettiğini uygun bir dille anlatmalısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacak iş ilişkileriniz var. Ama yine de iş hayatınızda bir soğukluk gözleniyor. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. Çok abur-cubur yiyorsunuz!

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinizle çok romantik bir güne hazır olun. İlişkinizin gücü, her geçen gün biraz daha artıyor. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerdeki karamsarlığınız kimsenin gözünden kaçmıyor. Bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek bir iş teklifi söz konusu. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Romantik, duygusal ve paylaşımların çok yoğun olduğu bir gün sizi bekliyor. Sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara kolaylıkla sürükleyecek. Ortak iş ilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın gözüküyor. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Günlük yaşantınızın sıkışıklığı, kendinize zaman ayıramamanıza neden oluyor. Sizi gerginleştirecek her şeyden uzak kalmaya çalışın. Sevgilinizin yardımına ve desteğine her zamankinden fazla ihtiyacınız olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte, size zevkle eşlik ettiğini görmek, sizi ona daha da yakınlaştıracak. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bitki çayları rahatlatıcı olabilir.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinizle uyumunuz mükemmel. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Sorun yaratabilecek heyecanlar, kaçamaklar size epeyce uzak görünüyor. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalıyorsunuz. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçabiliyorsunuz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Editör: Esra Seyirden