Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, sevdiğiniz kişi ile baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, aşk hayatınızın kendi ritminde gelişmesine izin verin. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları daha net görebilirsiniz. İşinizde sizin için ters olan bir durum artık iyiye doğru gidiyor. Artık siz de bu durum karşısında tutumunuzu değiştirdiniz ve sizden daha üstün kişilerden fikir alıyorsunuz. Bu inişli çıkışlı devreyi bitirebilmek için kendi aklınıza ve zekanıza güvenin. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sevgiliniz ile yaşadığınız kırgınlıkları hatırlatıp nu üzebilirsiniz. Endişeli tavır takınmadan, sakin ve tutarlı davranmaya çalışın. Net kararlar vererek sevgilinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz. İşinizle ilgili fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler yanlış anlaşılmalara fırsat verebilirler. İyimser duygular içinde olursanız, çevrenizdekiler de bunu size geri yansıtacak. Maddi durumunuz düzeldi, istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz. Öksüren ve hapşıran kişilerden uzak durun!

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, aşk hayatınızda coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Huzur, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir süre daha beklemeniz gerekli. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, muhteşem bir gün yaşayabilirsiniz. Dikkatinizi açık tutun, ummadığınız bir anda romantik bir teklif gelebilir. İlgisini çok çektiğiniz birinin, sizi tanımasına imkan verin. İş hayatınızda yeni bir atılım yapacaksınız. Düşünceleriniz ve bunların kazandıracağı olgunluk sayesinde bakış açınız genişleyecek. Elde ettiğiniz yeni imkanlar arasında bağlantılar kurup akıllıca kararlar vereceksiniz. Bu kararı ve güveni sonuna kadar yaşayıp çizginizi belirleyin. Maddi konularda bazı kısıtlamalara gitmelisiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, hayatınızdaki durgunluğa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Aşkınızı canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız gerekiyor. Kibriniz ve yanlış hükümleriniz sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanamıyorsunuz. Onların size yardım etmek istemelerine müsaade etmeli, görüşlerini almalı ve bunlardan faydalanmalısınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, hayatınızda geride bıraktığınız sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkinizdeki küçük sorunlar bu kadar gözünüzü korkutmamalı. Her ilişkide yaşanabilecek sorunları siz de yaşıyorsunuz. Sorumluluk duygunuzun ağır bastığı bu dönemde kolay kazançları hedeflerseniz, ummadığınız şekilde iyi olaylar terse dönebilir ve sonunda hepsinden kendiniz sorumlu olursunuz. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sevgilinizin geçmişe bağlı yaşadığını düşünmek sizi rahatsız ediyor. Oysa siz, eski defterleri çoktan kapattınız. Ondan fazlasını beklemek yerine, onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha yararlı olabilir. Mesleğinizde yerinde saydığınız bir döneme giriyorsunuz. Bu durgunluğun ve hareketsizliğin gerekli olduğunu fark edeceksiniz. Fakat bu durum devam ederse küçük aksilikler meydana gelebilir. Maddi yatırım konularında yardım alabileceğiniz bir finans danışmanı bulun.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yay burçları, aşkta sana yaşattığı hırçınlıkların sevdiğiniz kişi farkında değil. Sabrınızı test eden tavırları sizi yoruyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmeyin. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. İşte yaşadığınız sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. Fakat bir düşmanınız var. Bu düşman size yakın birisi. Yaptıklarınızı, yaşadıklarınızı kıskanıyor. Sanki mutlu ve başarılı olmanızı istemiyor gibi. Ona karşı çok dikkatli ve temkinli olun. Başarılarınıza engel olabilir. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugün ödeyebilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlak burçları, bir zamanlar yüreğinizi hoş eden ve mutluluktan sizi havalara uçuran ilişkinizin izleri artık yok oldu. Yeni ilişki istiyorsunuz. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede yeni bir kişi ile ilişkiye başlamanızda hiç bir sorun yok gibi görünüyor, mutluluğun tadını çıkartın. İşinizde yaşadığınız zorluklardan kurtulmanız şu an için söz konusu değil. Bu yüzden sarf edeceğiniz çabalar boşa gidebilir. Şu an duraklama dönemi ve yapmak istediğiniz değişiklerde zorluklar yaşayabilirsiniz. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olun.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları, bu aralar sevdiğiniz kişi ile fikir ayrılığına düşebilirsiniz. İnsanlar aranızı girebilir. İyimser düşünerek yapıcı davranmaya çalışın. Mesleğinizde açık ve paylaşmayı seven bir kişiydiniz. Fakat şimdi sadece çıkarlarınızı gözetiyor, huysuzlaşıyor ve dar fikirli oluyorsunuz. Bir an önce bu tutumunuzdan kurtulmalı çevrenizdekilere karşı daha anlayışlı, daha açık olmalısınız. Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balık burçları, bugünlerde partnerinizden fazla beklentiniz olmasın. Ancak yeniliklere kapalı olmayın. İçinizde beslediğiniz yorucu duygular, geçmiş birtakım olayları unutabilmenize bağlı. Ama buna yeterince istekli de görünmüyorsunuz. İşinizle ilgili yaşadığınız ve size oldukça fazla üzüntü sıkıntı veren sorunlarınız artık düzelme yolunda. Çok zor günler geçirmişsiniz. Bu problemler sizi o kadar çok sıkmış ki geceleri uyku düzeniniz bile bozulmuş. Ödemelerinizin büyük bir bölümünü bugün yapacak ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Editör: Esra Seyirden