Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bugün sevgilinizle sıcak diyaloglar içine girebilir, bir türlü açıklayamadığınız duygularınızı anlatarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Aldığınız iş teklifi konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. ?u sıralar hazırlık yapıyor ve fırsatları kolluyorsunuz, beklediğiniz haber kısa bir süre sonra size ulaşacak. İş ortamındaki rahat ve özgüvenli davranışlarınız, etrafınızdaki insanlarda oldukça pozitif bir etki yaratıyor. Evinizdeki değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de doğru kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. ?u sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Birçok alanda şanslı olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya çalışın. Mesleki yeteneklerinizin, bireysel yaratıcılığınızın ve girişimci yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonksiyonel olduğunu göreceksiniz. Bugün iş yerinde birtakım problemler olabilir. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin. İkili diyaloglardan kaçının. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün duygusal hayatınızda bazı çılgınlıklar olabilir. Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurmanız söz konusu. Aceleye getirilmiş yakınlıklardan uzak durun, zarar görebilirsiniz. Yıpratıcı iş temposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan maddi-manevi çok kazançlı çıkacaksınız.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Hoşlandığınız kişiye karşı adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı bitirmeniz gerekiyor. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı. İşle ilgili yaşadığınız bir sorun sizin lehinize çözülecek. Bu beklemediğiniz bir gelişme. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Meslek hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat var. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Bir ek gelir müjdesi var.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Aşk hayatınıza güneş doğmak üzere. Bunun farkındasınız, ama bazı anlaşılır çekinceleriniz var. Bazen duyguları, hayatın birçok engellemesine karşın, her şeyin önüne almak gerekebilir. Belki başkaları yüzünden belki de kendi yetersizliklerinizi ve sınırlarınızı kabul etmekte zorlandığınız için, sizi sabırlı olmaya zorlayan mesleki bir sürecin içinde bulunuyorsunuz. Yeni bakış açıları geliştirmek, belki de geçici bir süre için bile olsa, kontrolü ve inisiyatifi bırakmanız gerekebilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Bugün gündeminizde aşk var. Aşkın ne zaman ve nereden geleceği belli olmaz, gönlünüzü her an açmaya hazır olmalısınız. Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil. Çalışmalarınızın ve emeklerinizin değerlendirildiği ve uzmanlığınızın tescil edildiği bir dönemdesiniz. İşinizle ilgili görevleri ve sorumlulukları eksiksiz ve mükemmel bir şekilde yerine getirmenin vicdani rahatlığı hayatınızın her alanında kendini gösterecek. Bütçenize uygun harcamalar yapın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yeni iş alternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Hayatınızı paylaştığınız kişi sizden anlayış ve fedakarlık bekliyor. Onun duygularına karşı daha hassas olmalısınız. Çıkabilecek sorunlara daha esnek yaklaşırsanız sevdiğinizin mutluluğu size de yansıyacak. İşinizle ilgili karar verememek ve harekete geçememek, kendinizi güçsüz hissetmenize neden oluyor. Önünüzdeki engellerin ortadan kalkması için akıl gücünüzü kullanmalı ve yardım almaktan çekinmemelisiniz. Finans açısından zorlu bir gün olabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Hayatın günlük sorunlarıyla çok fazla ilgilenmek sevgilinizle aranızda problemler yaratıyor. Kendinizi günlük işlere çok fazla kaptırmayın. Eğer kalbiniz boşsa çıktığınız bu yolculuklarda tanışacağınız gizemli yabancılar çok etkileyecek. Kendinizi yeni bir aşk macerasının içinde bulabilirsiniz. Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Fakat, işleri ağırdan alabilir, fazla rahat davranabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması, girişimlerinizi kolaylaştıracak. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var.

Editör: Esra Seyirden