Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, hayatınızdan çıkarmak istediğiniz kişiler ya da ilişkiler ağı var. At gözlüğü ile bakmayı bırakın. Sizi önemsemeyenleri değil artık sizinle ilgilenenleri fark edin! Yeni ve güzel olanı hayatınıza almak için yeni yıl önemli bir fırsat sunacak. Yıl boyunca herkesin işine koşmaya çalıştınız, önümüzdeki günlerde bu size ağır gelebilir. Değişim sancıları yeni yılda da koçları zorlayacak. Stres yaratan işlerden ve kişilerden bugünden itibaren uzak durun. Radikal karar alın ve sadece sevdikleriniz ile bugünü geçirin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, son günlerde sansınızın kapandığını düşünüyordunuz, yeni yıl ile karşınıza çıkacak yeni fırsatlar aşk yaşamınıza heyecan katacak. Maddi açıdan sıkıntılı dönemler sona eriyor. Yeni yılda patronlarınızdan iyi haberler alacaksınız. Serbest meslek sahipleri de yeni kontratlar imzalayacak. Ödemeyi unuttuğunuz bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Yeni yıl gelirken yemeği fazla kaçırdığınızı fark ederek önümüzdeki hafta için fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz planı yapın.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler,ilişkisi olanlar bu kişi ile ilgili şapkasını önüne koyarak düşünmeli. Bitirmek istiyor musunuz. Onu kırıyor iğneleyici konuşuyorsunuz. Onun ayrılması için elinizden geleni yaparken onun vazgeçmesine de izin vermiyorsunuz. Yeni yılda da ilişkinizin sonu umut vaat etmiyor. Yeni yılda iş hayatına da farklı bakın. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Kiloları vermenin zamanı gelmedi mi?

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle korkularınızın boş olduğunu görerek bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Arkadaşlarınız arasında iyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. Son günlerde ihmal ettiğiniz hastalığınız var ise bu gece patlak verebilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslan burçları, hayatınızda yeni bir dönemin açıldığını görün. Aşk ve nefret birbirinin besleyicisi olsa da nefretin ağır bastığını görüyorsunuz. Bugüne kadar sustunuz ancak suskunluk fazla bir yarar sağlamaz, onunla konuşmaya çalışın. Aranızı düzeltebilmek için ortak dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Küçük bazı fedakarlıklarınız ilişkiniz için olumlu sonuçlar doğurabilir.  Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir alışverişten vazgeçmeniz sizin yılbaşı planlarınızın aksamasına neden olacak. Olsun alternatif eğlenceler daha fazla eğlenmenize neden olacak. 

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, sevdiklerinizin size aniden yapacağı sürpriz, son günlerdeki huzursuz tavrınızdan vazgeçmenizi sağlayacak. Aşk ilişkisi olan başaklar daha iyimser duygular içine girerek, beraberliğiyle ilgili duyduğu gereksiz endişelerden sıyrılacak. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden bir hayli gerildiniz. Bunlardan kurtulmak ve kafanızı toparlamak için ihtiyaç duyduğunuz tatili iyi değerlendirin. Maddi sıkıntılarınızın sona ermesi anlamında bazı kıpırdanmalar var. Gribe karşı bol bol C vitamini tüketin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, aşk hayatınızda canlılık görünüyor. Kalbinizin attığı biri ile çok kısa bir sürede bir ilişkiye hazırlanın. Bu kez hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Her alanda mütevazı olmayın. Kendinizi gösterin öne çıkmanız gerekiyor. Son günlerde birkaç olumsuzluk yaşadınız. Sabırlı olun bir süre daha etkileri sürecek. Parasal konulara dikkat. Yatırım yapmak istediğiniz konuyu iyi araştırmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili gelişmeleri yakından takip edin.

Akrep Burcu -  23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, bir süredir çok yoğun duygular yaşıyorsunuz bu nedenle de yapacağınız tartışmalar ilişkinizi yıpratabilir. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Son günlerde çevrenizdeki rakipleriniz akıntıya kürek çekiyor, hiç üzülmeyin. Onun palavraları, övünmeleri boşa çıkacak. Son gülen siz olacaksınız, siz bir kere güven kazanmışsınız! Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa bir süre sonra geliyor. Vücudunuzun vitamin desteğine ihtiyacı var, ihmal etmeyin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, bir ilişkiye başlama konusunda ki tereddütleriniz yersiz. Eski ilişkinizdeki mutluluğu bulamama korkunuz var. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin başlangıcındasınız. Son günlerde işyerindeki ortam keyfinizi kaçırıyor. Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugün uzak durun. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamalısınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, aşk hayatınızda keyfinizi artıracak gelişmeler söz konusu. Birlikteliğinizin kazanacağı yeni boyut tam istediğiniz yöne doğru gidiyor. Onun da isteği bu yönde ise hiç düşünmeyin partnerinize ayak uydurmaya özen gösterin. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.!

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, İlişkiniz canlılığını kaybetti! Aranızdaki sorunlar, arada bir hayata küskün gibi bir davranış içine girmenize neden oluyor. Bu küskünlük sorunlarınıza teslim olmanıza yol açmasın. Her konuda olduğu gibi, iş ilişkilerinizde de inatçısınız. Bu tavrınız genelde size kazandırıyor, ama önemli bir konudaki ısrarınız, sizi meslek yaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor. Maddi açıdan büyük bir sıkıntınız var fakat bu durumdan ailenizin desteğiyle kurtulacaksınız.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar,  sevgilinizle yeni bir döneme adım atacaksınız ancak onun uyarılarını çok ciddi ele almalısınız. Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir karar sonradan sizi üzebilir! Birlikte çalıştığınız birine duyduğunuz aşırı güven, önümüzdeki günlerde sizi yanıltacak. En kısa zamanda gerçekleri görmeli ve bu kişiden uzak durmalısınız. Bu konuda sizi sürekli uyaran kişiyi dikkate alın. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Yakın dostlarınızın birinin sağlık sorunu sizi de üzebilir.
 

Editör: Esra Seyirden