Günlük burç yorumlarına göre 3 Mart Pazar günü nasıl geçecek? Sizin için burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık… İşte tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumları…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar aşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Beraber olduğunuz insanın tamamıyla kendisine, kendi ilgi ve çıkarlarına yönelmiş olması, ilişkinizdeki eşit şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. İş yaşamınızdaki olumlu gelişmeler sizi mutlu edecek. Ama bütün planlarınızın gerçekleşmesini beklemeyin. Kariyerinizde yükseleceğiniz bir dönemdesiniz. Hislerinize ve sağduyunuza kulak verin. Beklenmedik bazı harcamalar çıksa da, bütçeniz bundan etkilenmeyecek. Sağlığınız konusunda geçmiş rahatsızlıklarınız nedeniyle titiz davranmalısınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, sevgilinize karşı sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Ortada aleyhinizde hiçbir ciddi durum yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. İşinizle ilgili kararlarda çok aceleci davranıyorsunuz. Çalışma hayatınızın olumsuz etkilenmemesi için önemli kararlar konusunda acele etmemeye dikkat edin. Kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız stres sağlık problemlerine yol açabilir. Doğada yürüyüşler yaparak sakinleşmeye çalışın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Kariyerinizle ilgili gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz istekleriniz gerçekleşiyor. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz, aksi takdirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Para sıkıntınız uzun ömürlü değil! Kafeinli içeceklerden uzak durun.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, hayatınızda fazla alınganlık yapmanız gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Sevgilinizin söylediklerine daha fazla önem vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizin çok uzun vadede gerçekleşmesi mümkün. Bunun bilincinde olmak size ve işlerinize istikrar kazandıracak. Bu süreç kendinize olan güveninizi de artıracaktır. Bir kefil olma olayından başınız ağrıyacak gibi görünüyor. Ciddiye almadığınız sağlık sorununuz var. Bunun önemli olup olmadığına bir uzman karar vermeli.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, size baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkinize artık son vermelisiniz. Çünkü bu ilişkide artık bütün ümitler kaybedilmiş gözüküyor. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslısınız. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, ilişkinizde üçüncü bir şahsın etkisi olabilir. Eğer önlemini almazsanız umulmadık zararlarla, yara alabilirsiniz. Unutmayın iyi giden bir dönemde bile her zaman bir risk vardır. Dikkatli olun. Uzun süre aynı şeyle ilgilenmek sizi sıkıyor olabilir. Fakat yapmak zorunda olduğunuz konuları yabana atmayın. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Elinize irili ufaklı paralar geçecek. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yoruyor. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yay burçları, doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. Bugün programda olmayan bazı işlerin de eklenmesiyle iyice bunalacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlak burçları, duygularınız gün içinde değişebilir. Kendinizi ve sevgilinizi fazla zorlamayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şeklinizden dolayı çevrenizdekiler sizi anlamakta güçlük çekebilirler. Açık ve net olmaya çalışın. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları, sevgilinizin ailesinden bazı insanlarla bir araya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz yine de sakin tavrınızdan ödün vermemeye çalışın. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balık burçları, ilişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden