Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar,sevgilinizle aranızdaki sorunları halletmek için, ona yaşadığınız iş yoğunluğunu ve gerginliklerinizi anlatmalısınız. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz. Özür dilemeniz yeterli olabilir! Meslek hayatında inatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekebilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz. Ödemelerinizin büyük bir bölümünü bugün yapacak ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, ilişkinizi daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir! İş yerinde kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalmanız mümkün. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçin. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, ilişkinizdeki küskünlük, bazı kimseler tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor. Beraberliğinize yeni bir yön verebilir, kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz. İş ilişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmek için vakit ayırın. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. İşinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı davranarak, hiç kimseye ödün vermeyin. Bugün grup alışmalarında, sert bir tutum sergileyebilir, inatçılıkla suçlanabilirsiniz. Fakat yine de, başarının size yaklaştığını göreceksiniz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslan burçları,  ilişkiniz yüzünden büyük bir bunalım içerisindesiniz. Bu ruh haliniz hem kendi, hem de çevrenizdeki insanların hayatını zorlaştırıyor. Her ne kadar zor olsa da, ilişkinin tamamen bittiğini kabul edin. İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da yardımıyla düzelme trendine girecek. Probleminizin biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar ilişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak için vakit ayırmanız gerektiğini unutmayın! Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni bir iş ortamı arayışlarınız bu günlerde hareketlendi. Daha önceden başvurduğunuz bir işten görüşme isteği alabilirsiniz. Paranızı dikkatli harcayın. ?ans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele de son günlerde. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından sorunlar çıkabilir. Beraber çalıştığınız kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat edin. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

Akrep Burcu -  23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, ilişkiniz konusunda çok şanslısınız, çünkü çok fedakar bir sevgiliye sahipsiniz. Bugün sevgilinizin hoş sürprizleriyle karşılaşmak sizi şaşırtabilir! Yaptığınız işlerle yetinmiyor ve gözünüzü uzak hedeflere dikiyor olmanız, karakteriniz gereği sıradışı işler yapmaktan, hoşlandığınız içindir. Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınız iş yok gibi! Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede bir problem görünmüyor. 

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, sevgilinize karşı daha anlayışlı ve ilgili olmanız gereken bir gün içindesiniz. Fakat iddiacı yönleriniz küçük tartışmalara neden olabilir. Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duymanız mümkün. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizle görüşme fırsatı olacak. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün. Bu aralar yoğun baş ağrılarınız olabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, bugünlerde genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Beraberliğinizle ilgili sorunları arkadaşlarınızla paylaşmanız partnerinizin kulağına gidebilir ve bu durum aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir. Sağduyulu davranmaya çalışın. Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar söz konusu. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Müsrifliğiniz devam ettiği sürece, para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, sizin için duygusal bir gün olacak. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler vermeniz mümkün. Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek. Mesleki anlamda geniş bir düşünce yelpazesine sahip olmanıza rağmen, fikirlerinizi bazılarına ters gelebilir. Farkınızın fark edilmesini beklerken, zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, kendi bildiğiniz gibi davranın. Yeni bir maddi yatırıma girişmek için bir süre daha beklemeniz doğru olacak.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Duygusal yaşantınızda yaşadığınız sorunlar sizi bir hayli bunalttı. Fakat artık eskiye nazaran daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar var. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat edin! Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Bilinçsiz bir şekilde zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

Editör: Esra Seyirden