Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, duygusal yoğunluğunuzun artacağı bir gün. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı zannediyorsunuz. Fakat arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında, aradığınız bazı yanıtlar var. Bugün kıvrak zekanız ve iletişim kurma konusundaki yeterliliğinizle, iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Maddi anlamda sıkıntılı bir dönem. Büyük ödemeleriniz var. Onları ileri tarihlere ertelemeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, eski sevgilinizle, beklenmedik şekilde ve beklenmedik bir yerde karşılaşmanız mümkün. Uzun yıllardır görmediğiniz bu insandan öğreneceğiniz şeyler sizi çok şaşırtabilir. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz. İşleriniz bugünlerde rahat, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sevgilinizin size karşı özensiz davrandığını düşünerek, gitgide ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

Günlük Burçlar: Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, ilişkinizde tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor, bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu ve mutlu görünüyorsunuz. İş hayatınızda tanışacağınız biri ile güzel günler yaşayacak ve mutlu olacaksınız. Gün içerisinde katılacağınız bir toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslan burçları, ilişkinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunları sevgilinizin dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış yerlerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İşinizle ilgili yapmanız gerekenlerin baskısı sizi strese sürüklüyor. Her şeyden önce sakin davranarak, duygularınızı kontrol altına almalısınız. Yeni yatırımlar için güçlü arzularınız var. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranmaya çalışmalısınız. Sağlığınız için düzenli spor ve jimnastik yapın.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili başaklar, ruhunuz aşka kapalı fakat gireceğiniz bir ortamda sizi kabuğunuzdan çıkartacak biriyle tanışabilirsiniz. Bu olay duygularınızı tetikleyerek bir ilişkinin başlamasına neden olabilir. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir probleminiz yok. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Sağlığınız konusunda geçmiş rahatsızlıklarınız nedeniyle daha titiz davranmalısınız.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, bugün bazı olaylar canınızı sıkabilir. Sevgilinize istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. İçinizden geldiği gibi davranmak onu incitebilir. Gereksiz tartışmalara girmeyin. İş yaşantınızdaki yoğun tempo sizi yormuyor. Hareketli işi seviyorsunuz. Yoğunluk bir süre daha sürebilir. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz! Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin.

Akrep Burcu -  23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, bir süredir ilginizi çeken ve tanışmak istediğiniz biriyle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların düşünceleri size fazla yenilikçi ve iyimser geliyor. Bunlara hemen karşı çıkmak yerine konular üzerinde biraz daha düşünmeli ve kararınızı vermek için fazla aceleci davranmamalısınız. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir. 

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, bugün, aşk hayatınızda küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler var. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacak. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler söz konusu. Bir süredir yaşadığınız iş problemlerini bu aralar çözebilirsiniz. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız maddi yönden sizi zorda bırakabilir. Bu aralar bedensel olarak oldukça güçlü ve enerjiksiniz. Yapacağınız sporlar ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, bazı sert olaylara tanık olduğunuzda sevdiğiniz kişiye bunun yükünü atmamaya özen gösterin. Son zamanlarda iş yerinde karşılaştığınız problemlerin üstesinden gelememek sizi gergin biri yapıyor. Daha önemli hedeflere ulaşmak için bazı sıkıntılara katlanmayı göze alın. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, kıskançlık duygularınızı frenlemeniz aşk hayatınızı kolaylaştıracak, sevgilinizle olan ilişkinizi de dengede tutmanızı sağlayacak. Kendi koşullarınızda direttiğiniz sürece ilişkinizdeki sorunları çözmeniz zor. Mesleki hedeflerinize daha hızlı ilerlemek ve iyi bir konuma gelmek için, sorumluluk almaktan çekinmeyin. Bununla ilgili hiç ummadığınız şeyler olacak. Para konularında bugün duygularınızı da harekete geçirecek hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, aşk konusunda daha yaratıcı olmayı deneyin. Sevgilinizi son günlerde çok kırdınız. Ona karşı bencil olmayın ve sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. İş çevrenizde keyfinizi kaçıran biri var. Çatışmaya girmekten korkuyorsunuz ama sorunu çözmek için yüzleşmeniz gerektiğini unutmayın. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz. Yakın bir dostunuzun sağlık sorunu sizi biraz üzebilir.

Editör: Esra Seyirden